Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Deathson
üzenetére
keylogger se jön csak úgy a gépre.. véletlenül nem próbáltál meg hackelni? kevesebb pénzért bfpt venni valahonnan? vírusírtók közül érdemes eredetit használni, és nem crackedet, igen a jelszó változtatás semmit sem ér, mert öcsém fake hacket töltött le magának
(el is lopták a kártyájit.. szerencse h akkor még csak 1 promo grindert kapott, de az ő gépén nemvolt vírus írtó, csak mondtam neki h változtassa meg, hát nem ért semmit) a bfpd soha a büdös életbe nem fogod viszont látni, ahogy én se a promo grinderem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(el is lopták a kártyájit.. szerencse h akkor még csak 1 promo grindert kapott, de az ő gépén nemvolt vírus írtó, csak mondtam neki h változtassa meg, hát nem ért semmit) a bfpd soha a büdös életbe nem fogod viszont látni, ahogy én se a promo grinderem