- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Razuel, elmondom mégegyszer.
Nem azt mondtam hogy verhetetlen, sőt nem is azt h nem lehet megverni.
Nem hiába mondom azt, hogy ne meccsekbe keresd az "op"-ságot.Egy meccsen az dönt melyik fél hibázik többet,ki helyezkedik jobban,század mp-s szerencse/balszerencse és egyéb dolgok amik nicnsennek statisztikálva.
Nem valósan adja vissza a mondandóm értelmét, ezért azzal h msot meccseket toltok az adott színek ellen nem érsz semmit, mert nem tudsz bebizonyítani semmi olyat amit én megcáfoltam.Nem akartam részletesen elemezni az elemeket, de látom máshogy nem jut el az infó valósan hozzád.
belenéztem a meccsekbe bár nem tisztem vagyis inkább nem akarom lehúzni, de pl a guard ami elindul a bázisodhoz falazni amiről még nem is lehet támadni a bázist és mindezt nature ellen nem túl célravezető, de mint mondtam semmi értelme meccsekbe összehosnlítgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest