Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Köszönöm Zotya a szurkolást!

Murdeer: Azért firében mindened volt ami T1-en szokott lenni kivéve az firesworn-t cserébe nekem nem volt hurricane és shaman meg a szöges dínó. A motkot ellened meg nem használtam. De ne érts félre a roots nagy előny persze. Csirke viszont nyert ellenem 1-et, na az nagy meccs volt
Bár a döntő is izgalmas volt. először ostromoltam Murdeert, majd visszavert, majd én vertem vissza, utánna középen állóháború. És végül power előny és győzelem 
...de remélem felteszed Murdeer a döntőt, nincs szégyellnivalód, jó voltál!
Közben 1v1-ban Grandmaster lettem
(141. hely)
Ezeket nem a nagy arcom írja, csak a büszkeség
Predatorkill: Abba a 2 részes vidibe amit feltett, azért azt hozzátenném, hogy az én ellenem ződ rangú volt, és nem random társa volt. Tehát Predator itt egy minimum arany rangú ellen győzött! Gratula Predator gyorsan fejlődsz!
Még valami, a tome lutri attól függ mit kapsz abból kell gazdálkodni (lásd motk onset ellen, ezúton is bocsánatot kérek
,de ezt előre tudtátok
Ha mellék accal lehetett volna jönni nekem nem lett volna esélyem az tuti, nekem csak ez az 1 van.Ui.: OnSeT-hez csatlakozva 200 bfp-t ajánlok fel a következő, nem tome-os versenyre!!! Így nekem 50 marad mint OnSeT-nek maradt volna
, szerintem így igazságos!
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Bár a döntő is izgalmas volt. először ostromoltam Murdeert, majd visszavert, majd én vertem vissza, utánna középen állóháború. És végül power előny és győzelem
,de ezt előre tudtátok