Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
válasz
engineeeer
üzenetére
A szerver általában túlzsúfolt, s valószínűleg azért nem tudsz belépni.
Egyébként új pályák nincsenek.
Mindenki kap 2000 béta BF pontot, s abból tud venni új kártyákat. (Ezek a lapok a béta végén eltűnnek.)
Az új lapok egy része eddig npc egység volt, tehát nem igazi újdonság.Egy fura ötlettet találtak ki a megszerezhető lapok (egységek) számának növelésére.
Az általam vett pakliban több, az első pillanatra tök egyforma lap volt egymás mellett (a képernyő bal oldalán, ahol az összes lapunk látszik). Ezt nem értettem, miért nem egymás mögé rakja az egyfomákat.
Aztán rájöttem, ezek a lapok egy-egy tulajdonságban térnek csak el. (pl. az egyik fagyaszt, a másik meg tűzcsóvát fúj).120 új lapot ígétek a kiegészítőbe. Azt nem tudom, hogy a 120 új lapot ezzel a kis trükkel érik-e el, vagy ez már ráadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest