Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz TazLeacher #12989 üzenetére

Tényekről van szó. Semmi más. Így van 50% fölött a shadow t1.
    Érdekes az sc2-ben feltünt a fejlesztőknek, hogy sokan egy fajjal tolják. Egyből jött a nerf. Mert mint mondtam az ideális a kb egál lenne.

Pve-ben nem nature a nyerő. Főleg nem expert mapokon. Nézz repeket.
    Kivéve mikor free lapokkal tolják.
    Az rpe-n meg azért népszerű a nature mert az alap decbe ez van. Jól példázza ezt az egyszeri naturés megindulás. WW+shaman. Holott ez a legrosszabb inditás. Mert a shaman fogaja a powert és nem mikrózik vele. Én ww-vel indulok utánna roots+hurrikán. Aki így kezd az azért kezd naturéval mert szereti és uram bocsá tud vele játszani. A többiek meg azért mert mint mondtam nem kellett egy fillért se költeni az rpve deckre (max egy shamant).

Enlivel egy nagyon rövid ideig játszottam. Ott is BH-val! Som nélkül! De látom pro vagy. Számold ki mennyi powert kellett összekaparni t3-n egy bloodért! Ráadásul akkor az RB nem volt még nerfelve a shade se.
    Eartsaheket meg kipróbáltam mikor rendszeresen szopattak vele. Itt mikor az volt menő le is irtam, hogy noobság. Keresd vissza.
    Miért játszok ugyanazokkal a lapokkal mint a naturésok? Mert ezek alkalmasak pvp-re. Én imádom a ray of-t. Nem fér be a deckbe! Szeretem a revengét. Az se fér be. Ha lenne több hely használnám a spearment.

Ja és még valami. Sokszor játszom shadow t1 ellen. Lehet látni melyik játékos az aki még nem találkozott nature t1-l. Firések szint úgy. Csodálkozik, hogy 2 euruption nem üt le 3 dryadot. Na erró jó a te elméleted, hogy mindenki játszon azzal ami könnyű, erősebb. ;)

Új hozzászólás Aktív témák