- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Házi hangfal építés
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tényekről van szó. Semmi más. Így van 50% fölött a shadow t1.
Érdekes az sc2-ben feltünt a fejlesztőknek, hogy sokan egy fajjal tolják. Egyből jött a nerf. Mert mint mondtam az ideális a kb egál lenne.Pve-ben nem nature a nyerő. Főleg nem expert mapokon. Nézz repeket.
Kivéve mikor free lapokkal tolják.
Az rpe-n meg azért népszerű a nature mert az alap decbe ez van. Jól példázza ezt az egyszeri naturés megindulás. WW+shaman. Holott ez a legrosszabb inditás. Mert a shaman fogaja a powert és nem mikrózik vele. Én ww-vel indulok utánna roots+hurrikán. Aki így kezd az azért kezd naturéval mert szereti és uram bocsá tud vele játszani. A többiek meg azért mert mint mondtam nem kellett egy fillért se költeni az rpve deckre (max egy shamant).Enlivel egy nagyon rövid ideig játszottam. Ott is BH-val! Som nélkül! De látom pro vagy. Számold ki mennyi powert kellett összekaparni t3-n egy bloodért! Ráadásul akkor az RB nem volt még nerfelve a shade se.
Eartsaheket meg kipróbáltam mikor rendszeresen szopattak vele. Itt mikor az volt menő le is irtam, hogy noobság. Keresd vissza.
Miért játszok ugyanazokkal a lapokkal mint a naturésok? Mert ezek alkalmasak pvp-re. Én imádom a ray of-t. Nem fér be a deckbe! Szeretem a revengét. Az se fér be. Ha lenne több hely használnám a spearment.Ja és még valami. Sokszor játszom shadow t1 ellen. Lehet látni melyik játékos az aki még nem találkozott nature t1-l. Firések szint úgy. Csodálkozik, hogy 2 euruption nem üt le 3 dryadot. Na erró jó a te elméleted, hogy mindenki játszon azzal ami könnyű, erősebb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest