- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem tette tönkre, de hát szubjektív.
Szerintem pont jó volt hogy nem alakulhatott ki akkora állóháború és szívás a "bevehetetlen bunker" megoldásoknál mint később, hanem szépen le lehetett zúzni a célt... ha védeni akartad akkor nem kempelni kellett hanem aktívan védeni, kimenni és megakadályozni az ellent abban hogy lőhesse vagy odaférkőzhessen...
Pesze mégegyszer kinek mi, szerintem jobb volt úgy... igazi élvezet volt a Rush, többek között ezért is, amit azóta se tudtak visszahozni... legalábbis számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest