- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Durván tele van a YT videókkal meg online adásokkal....
-
zzola
titán
Konzolra pre-order mi is megvettük társsal, már elkezdte letölteni, még nem játszható de egy 120 MB-os patch befigyelt már...
-
zzola
titán
válasz
spanglee001 #2065 üzenetére
Csak várd....
-
zzola
titán
válasz
Snip3r_HUN #2046 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
Snip3r_HUN #2026 üzenetére
Igen! + csomó battlepack meg baromság!
-
zzola
titán
Én kérek elnézést, igaznak bizonyult a Premium megjelenéskor!
-
zzola
titán
Minap vásároltam boxon orosz store-ban, érdekesség hogy ott 03.17-ét ír megjelenésre, de az nem az US megjelenés ideje? EU-ra mint ha 03.19 lett volna írva...
-
zzola
titán
válasz
kisza25 #1825 üzenetére
Pedig hidd el, a kontrollert is meg lehet szokni! Írtam már neked, hogy én meg az egér/bill. párossal voltam bajban, nehezen állt rá a kezem, de az az igazság, hogy december óta vagyok újra konzolon, de hiányzik a PC-s játék, az egérrel tényleg jobban lehet operálni! Talán 1-2 éven belül visszatérek mellétek, ha úgy állok majd anyagilag...
-
zzola
titán
Gamepodon azt írják, hogy véget ért a publikus béta....
-
zzola
titán
válasz
killer095 #1734 üzenetére
FB bejegyzés! A Battlefield Hardline bétát meghosszabbítottuk! Még a mai nap végéig játszhatsz!
-
zzola
titán
Izgalmas, hogy kinek milyen a net kapcsolata...
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI #1124 üzenetére
+1!
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz
daveoff #1009 üzenetére
Konzolon vagyok, amiket leírtál a játékélményről, azok nálam nem játszanak! A pinget nem látom a szerveren...
Nem az user error-ról beszéltem eddig sem, hanem a valós hibákról! Hitbox/hitreg, frendly fire UCAV-vel, 0 kill/ 0 death és 1-es KD-t kapsz stb...u alakban repkedő golyók, lelőhetetlen emberek...
Több platformon 2000 játékóra felett járok a BF4-ben (és a 3-ban is), de a hiba egységesen mindenhol jelen van!Ne ennyi off elég volt, bárcsak úgy jönne ki ez a játék, hogy minden rendben legyen vele! Lehet én leszek az első, aki megveszi, ki tudja?
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #999 üzenetére
Én sem sírom tele, hetente párszor leírom, aztán kész! Nem vagyunk egyformák, ez érthető! Te szeretsz sz@rt kapni a pénzedért, én meg nem! Te nyelsz 100x - én is
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #992 üzenetére
Mivel nem elérhető a BF3, azért valamivel el kell ütni az időt...
Miért, szerinted hibátlan/tökéletes? -
zzola
titán
válasz
FollowTheORI #988 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy nem a Dice csinálja...
-
zzola
titán
válasz
Balika23hun #981 üzenetére
Szívem szerint ma is szétvertem volna a konzolt, ebben a fosfield 4-ben még mindig hemzsegnek a hibák! Lehet ez jobb lesz, hisz nem s Dice csinálja! Azt nem tudom, hogy ebben is a fosbájt 3 dolgozik?
-
zzola
titán
Kíváncsi vagyok a 4 után ezt ki meri előrendelni?
(#975) regener
Hát az egyenlőre az biztosan kétséges!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest