Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
-
gabipaci
őstag
Az egyesre betettem Atacama Desert Rush mapot
A kettesre Port Valdez Conquest mapot.
Vegyétek vigyétek! -
Jazzy
tag
Azért azt szögezzük le, hogy ezek nagy része grafikai bug. A patch pozitív változásokat hozott, élvezhetőbb lett a játék. Mivel tökéletes játék nincs és nem is lesz, mindig lesznek bugok, de azt gondolom hogyha ezek jelentik a legnagyobb problémát, akkor a játék rendben van!
-
-
gabipaci
őstag
válasz
Colera #17087 üzenetére
[14:06:12] coliii - Attackers - Bravo >
kibaszottlengyelgeci baszod
[14:08:23] coliii - Attackers - Bravo >faszkopolegyek
[14:29:32] coliii - Defenders > melyik istenbarma c4ezi be a sajat mcomot
[14:59:52] coliii - Attackers - Bravo > sokfaszsniper van az a bajÉs ezek után mikor érezted úgy, hogy változott valamit is a hozzáállásuk?
Holnap ilyenkor lejár a ban-od, de ha ebben a stílusban tolod tovább, felesleges visszajönnöd.
Az emberre cg-zés és s negatív pontgyüjtés meg lesz oldva, ha elkészül a plugin az adminprogramhoz.
Tiszteletem. -
AMD_ok
őstag
válasz
belaazallat #17081 üzenetére
Már csak egy kérdésem van:
Nem talál szervert a multi. Mit kell csinálnom? Keres, és not found-al tér vissza... -
Colera
tag
Lehet hogy kimerítettem a "kultúrált célzások" fogalmát az I-es szerveren, de most komolyan, ha belegondoltok, MIVEL lehet szokatni az embereket hogy infantryra ne cg-zzenek, meg ne tolják a saját mcomot tele c4-el?
-
h.adam.92
őstag
üdv!
Ha Win7-em van és a játékban mindent high-ra állítok akkor dx11-ben fog futni a játék?
-
gabipaci
őstag
válasz
Gergosz2 #17083 üzenetére
LoL
Ez nem ilyen egyszerű...
Hogy gondolod?
Mindenki írja alá ezt, aki akarja, hogy legyenek Magyar szerverek:Legyenek Magyar szerverek!
Aláírás:................Volt egy szerverszolgáltató, amelyik megpróbálta, tárgyalások is voltak, de nem lett belőle semmi.
Mindenesetre, ha előrukkolsz egy üzleti tervel, kiépíted a hardverparkot, letárgyalod az EA-val, és árakban alatta tudsz maradni a többieknek, bánja kánya, mi átmegyünk hozzád. -
Gergosz2
veterán
Császtok!
Halljátok!!!!!!!
Kéne egy petíció , hogy legyenek magyar szerverek(tehát kicsiny hazánkból hostingolt).Mert engem zavar a 100-150-es ping!!!!
Vki csinálja már meg pls!!
-
F_Zolee
nagyúr
700 ticketes map nem sok kicsit?
-
AMD_ok
őstag
válasz
belaazallat #17073 üzenetére
Köszönöm a tippet, megjavult,csak tovább kellett engedni a játékot,már nyomtam is kicsit...
-
Sziasztok! Egyéni probléma? De nem látom a Jeep -ben a kormányt
-
ciry
őstag
Atomnagy ez a sok ticketes conquest, de gondolom úgyse marad meg.
-
jean
csendes tag
A jármüvek sensvitijét hol állítom a cfg-b ? Nem tudja valaki esetleg , mert a patch óta nem tudok járműveket használni mert sensiviti nullán vagyok kb...
-
AMD_ok
őstag
válasz
belaazallat #17070 üzenetére
G25 kormány van rádugva, megnézem, köszi
MOD: lehúztam, de sajnos semmi
Egyáltalán nem mozog játék közben, a menüben tökéletes
-
Gergosz2
veterán
Egyáltalán nem működik az egér neked?lol
Nekem a bajelentkezéssel voltak gondjaim de a patch orvosolta. -
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Most vettem meg a játékot, és a telepítés után tökéletesen működött, viszont a 2. indításkor felrakta a frissítéseket, és egyáltalán nem működik azóta az egérirányítás. Láttam, vannak páran,akiknek ez gond volt, de nem igazán találom rá a megoldást.
Segítene valaki? Köszönöm
(oprendszer: Win7 64 bit, konfig aláírásomban) -
Gergosz2
veterán
nektek is 1.4 gb-nyi frissítést töltött le?
-
eugabesz
őstag
Hú...azé ez nem semmi,alig 10 prece írtam a fórumra és már válaszolt is.
Ha másik user-t is csatlakoztatni akarsz,arra ott a sub-admin,de hamarosan lesz egy leírás,ami mindenre kiterjed. -
eugabesz
őstag
Én meg szépen csendben megvárom,míg kiküszködsz egy normális szerver beállítást...oszt majd jól ellopom.
-
rankesz
veterán
válasz
gabipaci #17049 üzenetére
Ki is vettem azt a parancsot, eddig még semmi jó nem sült ki belőle...
Hát ja, éppen besunnyogtam az M-Com-hoz, élesítem, elbújok, jönnek a csapattársak fedezni, erre a randomize command átrak... jó volt minusz 200al kezdeni a kört
Ráadásul az emberek kezdtek lelépegetni, senki ismivel nem tudtam squadolni, KL-ék meg maradtak a túloldalon (Azért a most panaszkodjon a túloldal duma durva volt...)NA ekkor mondtam azt hogy leléc. Mentem a szokásos német szeróra kis sikerélményért, de ott is most pro-k voltak, meg kb 20 perc után csontra fagyott a gép, és ilyet eddig nem csinált. Utána újraindításkor a router nem adott netet, szóval nem szarakodtam, mentem alunni
-
HS 2142
őstag
válasz
Target78hu #17050 üzenetére
Target78 YOU IS very idiot CHEATERS
az angoltudása odavág
-
ciry
őstag
válasz
Target78hu #17050 üzenetére
Engem meg tegnap lebézrépeztek támadóban és védekezőben is, ugyanaz a gyerek akit másfél kör alatt 4-szer szúrtam le érdekes mód(nevet nem irok, mert magyar)
Kétszer mentem végig rajtuk cakkonpúder védőben(egyszer mikor nagyon védték a már felrobbant m-comot, egyszer meg mikor brutál henteltek minket) is fagyott a szerkezet a sok bökéstől a vége előtt
Kb. 20-nál jártam pedig, csináltam volna videót is
Gondolkodtam rajta, hogy hamarabb, kilépek de a rendszer elintézte, hogy mindenki jól járjon
Ha nekem irogatnak csak azért mert megy azt nem birom, főleg egy új vendég -
Target78hu
aktív tag
Hujuj : Nem sűrűn csítereztek le eddig
Emiatt nyenyergett ,de sztem totál átlagos stat.
Lődöztem pisztollyal is kicsit bár kezdem megszokni a REX-et ,de inkább 443 at használom :[link]
Sok szerveren voltam most ,mert fele laggolt nekem vagy hihetetlenül non-objektíves és emellett még ölni se tudó csapattal kellett szenvednem+ bézrép ,unbalansz stb. mi szem szájnak hányingere-ennek ellenére azé' elvétve kifogtam a "jót" is.
-
gabipaci
őstag
válasz
SzlobiG #17046 üzenetére
Ki is vettem azt a parancsot, eddig még semmi jó nem sült ki belőle...
Adminok, a proconhoz szükséges adatok:
IP:78.24.190.18
Port az egyeshez:6555
A ketteshez:6556
Minden más változatlan egyenlőre.Holnap kellene egy kicsi segítség a conquest-es térképeket bekalibrálni.
Lehetőleg két ember kéne, max 20 perc.
A feladat annyi, hogy megbeszélt helyen lelövik egymást a térkép két végében egyszer-egyszer. Beállítom térképen ezt a két pontot, és annyi.
TS3 elérés mindenképpen kell hozzá.
Még nem tudom, pontosan mikor, de vagy fél 12kor, vagy du 3kor kéne csinálni.Előre is köszönöm.
-
creedszl
senior tag
nem igazán tudom lehetséges e de ha igen szerintem úgy jó lenne a fegyverek korlátozása hogy maptól függően.nem hinném hogy bárki is támogatja az olyan szituációkat mikor a fél csapat csipa és egyszerűen nem halad a támadás.nem biztos hogy a fegyverkorlát a megoldás a lényeg hogy ezeket a szituációkat kéne valahogy kiiktatni véleményem szerint.nem egyszer fordult elő már hogy csak azért veszt a csapat mert egyszerűen pár ember próbálkozik a többi meg csücsül a dombtetőn,bokorba,toronyban, stb.
a másik meg szerintem a medic kasztot lehetne korlátozni de azt tényleg.mert ha megintcsak a fél csapat medic akkor ott esély nincs ellenük.baromi gyakori az hogy más nem is öl csak medic.egyszerűen elvesztik a valódi funkciójukat.medic lesz az assault, assault támogatja a medicet stb....
ez az én meglátásom.
Gabi: oltári volt az a duma, megjegyeztem
-
Gergosz2
veterán
Császtok!
Nekem az lenne a bajom hogy nem jegyzi meg a mentéseimet a játék és mindíg be kell írnom az emailcímet met a jelszót pedig kipipáltam hogy emlékezzen rám.
Miért csinálja ezt?(persze eredeti a gamem)
-
gabipaci
őstag
válasz
Zsozsooooo #17033 üzenetére
Átraktam.
Csak a tickettet felejtettem el feljebbvenni.
Mennyi legyen? 150? 200? -
Thome
veterán
Hali!
Valaki játssza ezt a játékot Notin? Kíváncsi lennék rá, mennyire erőlködne a gépem a multi alatt.
-
ciry
őstag
A II.-es conquestben esetleg?
-
PaJa1
őstag
Az egy hónappal ez előtti állapothoz képes javult valamit a játék? Akkor még nagyon sok volt az akadás és a lövöm lövöm nem döglik meg effektus, ezek javultak? Illetve változott e ezen kívül valamit a játék?
-
ciry
őstag
Ha már nincs a kettesen 3D spot, nem lehetne a sebzés is hc?
Nem tudom, hogy van-e magyar 32 kotyvalék hc rush, meg az igényt se. -
bul07
nagyúr
válasz
gabipaci #17005 üzenetére
én világ életembe HC szervereken játszottam két év cod4(csak HC) után jött az MW2 (itt is csak HC) de annyi csaló volt hogy váltottam BC2-re és itt is csak HC
és hogy miért HC mert egyszerűen utálom a normál sebzést fél egy tár hogy valaki meghaljon na ne már cod szériás HC szeretem egy két golyó és halál
oké hogy patch óta könnyebb ölni de nekem BC2 HC is gyenge sebzés tekintetébe
viszont a nagy pályák miatt nem igen lehet tovább keményíteni szerintemmeg másik érv hogy HC-n nincs spot amit én játékba épített WH-nak tartok mindegy lenne ha rendes WH-t használna az ember ezért is nem ítélem el a BC2-be WH használókat, persze ami automatán öl rángatja a fegyvert vagy más plusz nyújt(nehezebb megölni) az nem tolerálom én se de a sima WH-t megértem
majdnem ugyanaz mint amit Ghostface írt
-
Ghostface
senior tag
válasz
gabipaci #17005 üzenetére
Tudom hogy nem engem kérdeztél, de szerintem a legtöbb ember a spot, és a sebzés miatt jár hc-ra. Én elég sokáig Americas Army-ztam, és megszoktam azt hogyha meglövök valakit az max 2-3 találat után meghal. Nem jött be hogy a spottal felfedik a rejtekhelyeimet, és hogy fél tárat kell lőnöm az emberbe hogy meghalljon. Az új patch óta viszont 2-szer játszottam már a PH szerveren miután olvastam hogy jobb lett a sebzés, és ez már tényleg javult. Valahol a HC és régi sebzés között van félúton, így már a normál mód is játszhatóbb. Ha spotolást kikapcsolod akkor a minimapról is eltűnik, vagy csak az emberek feje fölül? Szerintem ha a minimapon látszik a spot az is épp elég, de nem akarok beleszólni mert nem járok sokat a PH-ra, bár talán majd mostantól.
-
용 Bob
senior tag
A pöcs óta nekem nem írja ki a ping-eket, hanem mindenhova 999-et ír. Még a server browser alatt.
Ezzel az idegesítő dologgal egyedül vagyok, vagy másnak is előfordul?
-
jean
csendes tag
válasz
gabipaci #17008 üzenetére
ph-sok alatt természetesen a PH prefixel játszókat értettem , szerintem aki nem tartja be a szerver házirendjét annál pár figyelmeztetés után levetetném a PH-s prefixet a félreértések elkerülése miatt .De nem akarok beleszólni a belső ügyeitekbe , mi örülünk ,hogy egyáltalán van egy stabil állandó szerver ahol kialakult egy kis közösség ahol mindennap nagyjából ismerős arcokkal lehet játszani . gl in future....
-
gabipaci
őstag
Egy érdekes dologra lettem figyelmes szerverállítgatás közben.
Alapértelmezettként a HardCore ki van kapcsolva.
Ha nem írod be a startup.txt-be, hogy
vars.hardCore true, akkor SC-ben fut
Kivettem a kettesen a 3D spotot, és a szerverkeresőben HC-nek tünteti fel a szervert.
Beírtsm, hogy vars.hardCore false, és még így is HC-nek írja.
De a sebzés maradt SC, csak a 3D spot hiányzik.
Így is legyen kikapcsolva a 3D Spot? Mert így tuti nem fog feljönni senki, aki meg feljön, azért mert HC-nek hiszi, de mikor észreveszi, hogy nem az, lemegy....Jean, az rpg nem lesz tíltva szerintem, csak a lehetőségeket latolgatjuk.
Ja, és nincs olyan hogy PH!-s játékos.
Van vagy 10 ember, aki minden körülményben betartja a szabályokat, a többi meg csak akkor, ha admin jelenlét van. -
jean
csendes tag
Még egy dolgot kellene tisztázni , az okés ,hogy a Cg tiltva,utálva van ember ellen . De az rpg -t is tiltani akarjátok ? Mert az sztm nem olyan jellemző ,hogy rpg-vel szednek ki , és sokkal kisebb a területi sebzése is , a ligákban is engedélyezett szóval az rpg-használatát nem korlátoznám semmilyen tekintetben . Pl Arica Harboron nálam is sűrűn fordul elő ,hogy rpg vel lövöm ki a snipereket stb... Ha nem akarjátok akkor ezentúl én sem használom ember ellen de akkor legyen ez valahol leírva. A CG ről is ez a véleményem mert az nem korrekt ,hogy páran betartjuk a szerver házirendjét bármi legyen is az , viszont a fele társaság meg nagy ívben tojik rá ,és itt a PH-s okra is gondolok többek között .
-
v!ct0y
veterán
Szerintem ne legyen tiltva semmi csak kavarodás lenne belőle. Csak a rakétásokat kellene valamilyen módon szabályozni. Nekem meg van már a platina a CG re
Nem sokszor lőttem vele csak emberre inkább tank meg járművek ellen használtam.
De olyanisi előfordult, hogy tankra lőttem és mégis két csóka halt bele.
Snipert is álltalába akkor használom amikor nagyon jól megy a csapatnak.
Tehát szvsz ne legyen tiltva semmi. -
gabipaci
őstag
Figyelgetem a vitákat, követem, ahogy tudom.
A kettes már 3d spot nélkül megy.
Ami a HC-t illeti, megkérdezhetem miért jársz HC-ra?
Mindenki azt mondja, hogy a patch óta sokkal egyszerűbb ölni.
Ez HC-n is így van? Mostmár elég csak elfinagia magát az embernek, és aki mögötte van, az meghal? Vagy hova fokozták az ottani egy golyó egy ember című történetet? -
bul07
nagyúr
gabipaci szerintem annak a szavazatát fogadjátok el aki fent van a listán vagy aki rendszeresen megfordul a szerereteken(aki heti fél órát van fent nálatok nem mérvadó szavazat szerintem)
mert pl én hiába szavaznék, 1x voltam a szervereteken és csak félrevezető szavazat lenne
(csak HC szerverekre járok)most valahogy azt vettem észre hogy egyre gyengébb játékosok lepik el a szervereket (ahova járni szoktam) rangjuk megvan ,gondolom sokat játszanak ,de érdembe nem csinálnak semmit
Patch óta mintha nehezebb lenne támadni semmi perc alatt győznek a védők
-
belaazallat
addikt
válasz
bullseye #17000 üzenetére
Nézd, mikor én is megvettem a játékot, akkor nem tudtam, nem gondoltam, hogy ha rá van kötve a kormány a gépre, ugyan ez a probléma adódik. Akkor is mindenki warezt emlegetett, holott mégsem.
Jó, itt nem ez az eset forog fent....Szerk:
Fegyverek tiltása: nem
Spot tiltása: igen (próba jelleggel)
Csökkenteni a várakozási időt csökkenteni: nem -
HS 2142
őstag
válasz
Zsozsooooo #17001 üzenetére
Hasonlóan szavazok:
Sniper fegyverek tiltása: Nem
12x zoom tiltása: Nem
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Interactive Brokers társalgó
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Mozilla Firefox
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest