Hirdetés
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz RockHaRD #679 üzenetére
A minimap az konkrétan BF4-es. Dawnbreaker vagy melyik pályáról van.
Egyébként durva lenne mi, ha beraknák a BF3-4 térképeket is az új játékba... simán benne van, hogy egyik "csomag" az lesz majd. Pl amit a DICE LA csinál, ami a régi fanoknak szól majd elvileg. Ügye ez a "love letter to fans" duma elég sejtelmes utalás lehet akár erre is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz RockHaRD #791 üzenetére
Na igen BF5-be mai napig nem jött meg a fedezékbe vonszolás
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
FattyDove
őstag
válasz RockHaRD #860 üzenetére
Szerintem meg baromi jó dolog ez, mivel fullra megváltoztatja az egész játékmenetet és nem tudod végig a monoton, begyakorolt droid játékmeneted tolni.
BF1-ben is baromi nagy fordításokat lehetett csinálni, amikor bejött a homokvihar Sinai Desert-en. BF4-ben ehhez még hzzájött az is, hogy a repcsiknek meg a heliknek is változtatnia kellett
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz RockHaRD #4923 üzenetére
Bankkártyával fizettél vagy PayPallal?
Én PayPallal október 5-én, de még azóta sem vonták le az árát.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
-
pRoject22
őstag
válasz RockHaRD #5921 üzenetére
10.26.-i NV Driver:
Game Ready Drivers provide the best possible gaming experience for all major new releases. Prior to a new title launching, our driver team is working up until the last minute to ensure every performance tweak and bug fix is included for the best gameplay on day-1.
Game Ready for Marvel’s Guardians of the Galaxy
This new Game Ready Driver provides support for Marvel’s Guardians of the Galaxy, which utilizes NVIDIA DLSS to boost performance by up to 2x. In addition, this new Game Ready Driver offers support for the latest new titles and updates, including Age of Empires IV, Battlefield 2042 Early Access, Call of Duty: Vanguard, Chivalry 2, Forza Horizon 5, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, Jurassic World Evolution 2, and Riders Republic.¯\_(ツ)_/¯
-
ForRedGlory
félisten
válasz RockHaRD #6262 üzenetére
Nálam az örök klasszikus tőle a Battlefield IV videója. Mindig könnyesre röhögöm magam.
-
-
sixpak
nagyúr
válasz RockHaRD #6285 üzenetére
Nem fontos, én már linkeltem múltkor (igaz akkor még 2,6-on állt ), toxic userek, meg review bombing, etc... meg mindenki hülyefasz, akinek nem jön be.
És akkor a meglepetés!!!
Közel 30 óra játék után kezdem megszokni a rengeteg orbitális faszságot amit elénk okádtak Battlefield néven.
A pályák nagyjából rendben vannak, kivéve talán a havas, az szar és ronda is... meg a Qatar sivatagos, ami elég lapos szerintem.
Orbital érdekes módon jobban bejön, mint a betaban, szívesen tolom rajt.Amit szeretnék:
A LAGGOKKAL CSINÁLJATOK VALAMIT!!
Minden második parti játszhatatlan és úgy érzem, hogy ez kihat a futási teljesítményre is.HANGOK BORZASZTÓAK!!
A keverés valami szánalmasan amatőr munka, sokszor nem hallom, hogy kilőtték rám a rakétát, mert egy katyvasz az egész.
Találatjelző hang, hogy ne tippelni kelljen, hogy volt-e hit a tankba, ez igazából felfoghatatlan, annyira alap lenne, de nem sikerült megugraniuk, ezt a borzasztó nehéz dolgot.Scoreboard....nem igényel különösebb kommentárt.
Valami statrendszer, my profiles vagy ilyesmi, szintén alap, szintén nincs, szánalom banda.
Több kiegészítő (és skin) a járművekre, ez így elég harmatos....persze biztos kész van már ezer, lehet majd venni a store-ba 9.90 euroért.
RÉSZLETES SZERVERKERESŐ!!
Már az abszurd, hogy ezt kérni kell egy mp játékban.
Olyan pályán szeretnék játszani, ami tetszik, nem 3x egymás után a béna havason!Meg még sok-sok más, biztos kihagytam egy csomó fontosat....de most jutottam el oda, hogy szemet tudtam hunyni sok baromság felett és a fenti problémáktól eltekintve élvezem a játékot.
Jöhetnek a javítások.Szerk. : tessék, már itt is van!
Kockulók, veretők mindegy kik, az a lényeg, hogy nem reprezentatív a pontozás eredménye.
Csak az, amelyiken minden szép és jó!
Ha van ilyen review, azt szívesen megnézem.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest