Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
És ez még csak Steam, keyt EA-ra még olcsóbb venni, pl. én is EA alatt játszom. Plusz EA alatt, ha van Pro vagy Xbox Pass, még külön jár kedvezmény, asszem' valami 8-9 euro körül van+ ha nem vennéd meg, akkoris ottvan free a passokban.
Szóval lehetnek jóval többen összesen/vehették meg jóval többen is, vagy akár kevesebben.
A lényeg, hogy sok a friss hús!
A pass is jól sikerült, most valami változhatott, mert kb. 10 körből 1x volt black screenem, igaz jött ki Nvidia driver, de a streamerek is mondogatták tegnap, hogy sokkal jobb. -
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
A DICE ránézett a Nightbird minigunra és azt mondta: hmmm, de szép kis minigun, de kár lenne, ha történne vele valami. Persze, nerfeljenek rajta, de ismerjük a DICE-t, a rakétákat szó szerint használhatatlanra nerfelték, az egyedül megmaradt jó fegyver a minigun volt, gondolom eddig...

-
R3laX
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Fasza. Nekem még az előző volt az első battlepassom, de az ment is szépen, azt hittem, ez csak cod betegség
Ami fáj, hogy így sehova nem haladok a bp-vel, mert összesen csak két feladatra ad pontot+az xp-re. Mindegy is, az mw3 bétát legalább nyugodtabb szívvel próbálom ki... bár azt max a zombiért veszem meg, olyan gagyi már streamekből is
Beszippantott most a bf, kár hogy a BF V-ben annyi csaló van... megvenném azt is pedig most. Streamen kb. minden második körben láttam egyértelmű 150/7 csalókat, pedig bejön, le is van töltve az is(battlepass xbox...) 
-
-
Dtomka
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Az elmúlt 1-2 hónapban nem nagyon volt időm foglalkozni dolgokkal. Azért mert te Angliában élsz nem kellene lenézned azokat akik itt élnek. Főleg azért mert admin vagy. Mások problémájából viccet csinálsz... mert Te admin vagy, bármit megtehetsz - gondolod.
Remélem, hogy a következő BF-ben nem már nem leszel admin, mert nagyképű vagy lekezelő. Gondolkodj el ezen. Bár a másik "admin"-ra is igaz mindez.
Természetesen személyesen is! Ha Budapest környékén jártok szóljatok megbeszéljük! Nagy a mellény elfelejted lofagi, hogy honnan indultál... tipikus.
(Természetesen a hsz-mat elmentem és ha ban vagy bármi jár érte szólok egy olyan moderátornak aki tényleg hasznos tagja a PH-nak!) -
bul07
nagyúr
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Na igen, ha DICE-os lennék, akkor azzal kezdenék, hogy ezt a 2 "hard" munkát végző pojácát megívelném. Nem tudom ki tartotta jó ötletnek, hogy amikor mindenki új pályákat/járműveket/fegyvereket akar, akkor berakjanak egy 6 hetes unalmas újra csomagolt event részt, amivel amúgy semmi gond nem lett volna, ha a 6. szezon után rakják levezetésnek és elmondják, hogy itt a vége... Na mindegy, részemről ez a mutatvány egy uninstall-t ért, majd talán a 6. szezonra vissza rakom.

#16975tfk3y
Pár hónapja még bizakodó voltam, már inkább erősen pesszimista...
-
R3laX
addikt
-
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Redditen mondta valamelyik okostojás, hogy azért nincs új jármű, mert hogy most a DICE átalakította a jármű loadoutokat, nem tudják merre fog elmozdulni a balansz és ezért érthető, hogy nincs új jármű...
Vicces az, amikor például a sniper tankkal beállnak a kezdőre és bármiféle lövedék esés nélkül szedik le a heliket, azok meg 1 lövéstől robbannak. Ha a DICE-t valaha érdekelte volna a balansz, akkor RM68 se lett volna meta 3,5 hónapig, de majd most a G36 váltja.Ja és Sundancenek 1 gránátja marad, az anti-armor is repül, kövi patch-ben remélem a megmaradt 1 speckó gránátot is kiveszik.
-
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Akkor már nem tudták volna a charmokat is rárakni a vault fegyverekre? Na nem baj, majd a 7.2-ben az AR fegyverekre elhozzák, aztán a 8.1-ben az SMG-kre, a 8.2-ben meg a DMR fegyverekre.
Szígyen, hogy a squad menedzsmentre még mindig várni kell, a Hourglass melyikben érkezik vajon? -
válasz
lofagi
üzenetére
Nézd már meg mire válaszoltam....a Port Valdez-re.

Vagy én értettem félre valamit.
Mindegy, majd kiderül.
Én most töltöttem le a játékot ismét, néhány hónap szünet után...hát....mindegy, nem mondok semmit.
Ja most nézem, hogy nem hasonlítás volt, csak javaslat a remake-re....ja, jó lenne.
-
bul07
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Hát igen jó kis pálya volt
[link]
Csak az a baj hogy járműhiány lenne ebben a részbenMobile Artillery-re pályáztam mindig azon a pályán, a kempingezőket igen szépen lehetett vele aprítani

Régi szép idők mikkor voltak járművek(#16365) Sz. Géza
Ez a rész sehol nincs rombolhatóságban
-
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Múltkor a csaj nagy extázisban mesélte, hogy mennyire szuper mókás lesz xp-t szerezni a squad orders rendszerben, lehet egy utcácskával indulnak a DICE-os reggelek.
Más:
Utálom az ilyen indokolatlan hype-ot, miszerint kilépett fejlesztők új stúdiót alapítanak és az csak jó lehet, de nagyon remélem, hogy Lars és csapata egy konkurens, napjainkban játszódó Battlefield játékot fejleszt, amivel tolnak egy fricskát a DICE orra alá.
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Ja, bár ezt is ki lehet játszani, szerintem aki szereti a járműveket, az már megtalálta a megoldást. Nyilakkal ránavigálni a jármű választó fogaskerékre, majd space és kiválasztod például a kis helit, majd nyomogatod folyamatosan a space-t, meg 1 másodpercenként egy esc billentyűt és tuti a tied lesz...

-
Dtomka
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Szerintem is, a talajon látszik leginkább túlszaturált egyes helyeken.
Engem az zavar, hogy 128 -as map (néha káosz, túl sok az enemy
) van csak, nem tudom már TDM-be is bekerült?Lehet szó volt róla, de a fegyverek kieg. fel és leszerelését is módosították. Jobb klikk-kel, leszedi nem kiválasztja a módosítandot.
-
Dtomka
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Igen egyetértek, köszönöm a megerősítést

Terv: z790 lap + 13600k + DDR5 32 Gb 6400 mhz CL32 és lehet még az SSD-t is lecserélem egy 980 Pro 1 TB-re mert nagyon jó árban vannak. Anno amikor én vettem a 970 Evo-t kb ~60 k volt most ~18 k.
#16027 CptAdamica
A DLSS 3 és a fogyasztás miatt gondolkodtam el de mikor láttam a gaming x 4070 több mint 300k el is vetettem a cserét. A monitorom miatt mindenképpen Nvida-nál maradnék mert a G-Sync hatalmas élményt ad, hogy nincs képtőrés. Na hazudok mert lenne és vagy szokott lenni ha 144 fps nél többet jelenít meg és emiatt "lép életbe" az fps korlátozás.
A köv rész legalább még 1 év, de lesznek előbb vagy utóbb Unreal engine 5 játékok na meg lassan (nagyon lassan) a GTA VI is meg fog jelenni. Addigra már az 5000 sorozat lesz porondon és akkor fogom lecserélni a 3070 -et egy 5070 -re ami már 4080 as szint ami most 3090 szint és sokkal jobb lesz a fogyasztása, remélem. Mert nekem nagyon nem jön be, ha egy kártya 350-450 watt-ot fogyaszt. Max 250 nálam a határ
-
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Áhá, most látom, hogy holnap jön, érdekes időpont: patch note.
Lófasz becsomagolva, all chat hülyeséget kitudják adni, de zászló foglalás bug nincs javítva, jármű timer nincs javítva, lehet várni megint hónap végéig, akkor lehet reménykedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, igazából én is úgy vettem a két előző 1-5-öt...

A pass is jól sikerült, most valami változhatott, mert kb. 10 körből 1x volt black screenem, igaz jött ki Nvidia driver, de a streamerek is mondogatták tegnap, hogy sokkal jobb.

. Szerintem sokan még mindig az első gombra "Redacted" nyomnak rá, ott azonnal talál szervert.
Ami fáj, hogy így sehova nem haladok a bp-vel, mert összesen csak két feladatra ad pontot+az xp-re. Mindegy is, az mw3 bétát legalább nyugodtabb szívvel próbálom ki... bár azt max a zombiért veszem meg, olyan gagyi már streamekből is

, és annak lesz a prezentációja

FollowTheORI