- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HDMI topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
regener #91614 üzenetére
~ 1,5 hónapja beállítottam low-ra. 200 fps szinte állandóan, aztán valami történik és alig megy 100 fölé.
De pl így ugrál, éppen ma figyeltem meg jobba, 8x-11x azaz ~30 -at.És ilyenkor már várom mikor dobja be az ablakot
Amúgy rettentően idegesítő...
A játék javítását is nyomtam már, még a probléma kezdetekor, nem hiszem, hogy segítene, de meg fogom próbálni.
(#91615) Popes válasza
A Witcher 3 miatt legalább 5 drivert tettem fel, régebbeiket. A probléma azokkal is eljöttMár tényleg nem tudom mit tegyek, az alábbi videók közül tényleg sok mindent próbáltam, de eredményre egyik sem vezetett.
bf4 directx errorJah, igen
64 bites rendszer és 64 biten indul a játék:futtatás rendszergazdaként is be van pipálva...
Akinek mégis támad még 5lete szívesen fogadom és tényleg köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest