-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
zuzu000 #52193 üzenetére
Ez alapjan csak annyit tudok megallapitani, hogy infantry huszar. >) Szerintem a skill igazan akkor kezdodik, ha mindenben tudsz ervenyesulni. A csavokam tuti, hogy szetkapna seperc alatt egy infantry orientalt palyan, de valoszinu ahol mar valamit lehet vezetni ott mar nem teljesitene ilyen jol. Az ilyen statokat csak ugy lehet elerni ha valaki egy "agra" fekszik ra, de szerintem nem ettol lesz jo jatekos valaki. Nah mind1 is. Illetve az egeszet csak maganak koszonheti. Erdekes, hogy az aktiv forumozok kozott nem akadnak ilyenek akik mutogatnanak egy felperces videoban, hogy rapeltek le egy masik csapatot. Az egesszel az volt itt a baj, hogy verte a mellet, hogy mit tud. Sajnos erre senki nem kivancsi es ebbol jol nem is jon ki senki. A regeny hosszusagu beirasa pedig mar csak hab a tortan, vicc.
Szerintem egyebkent valamelyik jarmuvel eppen olyan nehez osszeszedni jo k/d.t, mint gyalogosan. Valoszinu, hogy csorikamnak se veletlen van csak 302 killje a tankban. 660 jatekora utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Könyvajánló
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen videókártyát?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged