- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
gergo0328 #35986 üzenetére
Na, te sem ismered akkor pl. a Nemzet "csótányát", aki mondhatni nem csinált mást, mint létrehozta hazánk első női zenekarát, a Beatrice-t, és énekelt benne.
Nem állt jól neki a nejlon ruha, de legalább híres.
Te sem csinálsz mást, csak létrehoztál pár klánt, voltál pár klánban, nem áll jól neked klánban játszani, de legalább híres vagy, és "Jól" játszol. Viszont ha valahol megszólalsz, általában vita a vége, aminek a végén mindig a tiéd kell legyen az utolsó szó. Pont mint itt, a csaj "produkciója" végén.
Én eddig is bevallottam, hogy egy sz@r publik láma játékos vagyok. Pont lesz@rom, milyen a statom, én azért játszom, hogy kikapcsolódjak. Nekem van munkám, családom, életem. Az, hogy olvasok fórumot, vagy néha hozzá is böfögök, nem azért van, mert növelni akarom vele az e-fütyit.
Nekem már az is sok, amit most itt rád pazaroltam, holott most erősen benézted a jelzőt.
Aki meg tőlem jobban játszik, nem probléma, pont a fenti okból kifolyólag. Ha tudnál pontosan emlékezni (Nem fog menni, az a baj), egyszer sem én bannoltalak. Szóval, miről is van szó pontosan?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged