Hirdetés

Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    válasz gergo0328 #35986 üzenetére

    Na, te sem ismered akkor pl. a Nemzet "csótányát", aki mondhatni nem csinált mást, mint létrehozta hazánk első női zenekarát, a Beatrice-t, és énekelt benne.

    Nem állt jól neki a nejlon ruha, de legalább híres.

    Te sem csinálsz mást, csak létrehoztál pár klánt, voltál pár klánban, nem áll jól neked klánban játszani, de legalább híres vagy, és "Jól" játszol. Viszont ha valahol megszólalsz, általában vita a vége, aminek a végén mindig a tiéd kell legyen az utolsó szó. Pont mint itt, a csaj "produkciója" végén.

    Én eddig is bevallottam, hogy egy sz@r publik láma játékos vagyok. Pont lesz@rom, milyen a statom, én azért játszom, hogy kikapcsolódjak. Nekem van munkám, családom, életem. Az, hogy olvasok fórumot, vagy néha hozzá is böfögök, nem azért van, mert növelni akarom vele az e-fütyit.

    Nekem már az is sok, amit most itt rád pazaroltam, holott most erősen benézted a jelzőt.

    Aki meg tőlem jobban játszik, nem probléma, pont a fenti okból kifolyólag. Ha tudnál pontosan emlékezni (Nem fog menni, az a baj), egyszer sem én bannoltalak. Szóval, miről is van szó pontosan?

    [ Szerkesztve ]

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Aktív témák