- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz xxxxxxxxx #37888 üzenetére
Sima szokásos bf netcode lag... nem tudsz vele mit csinálni.
Network smoothingot vedd le nullára más nincs.
Feltéve hogy a géped videokátyád elég gyors nincs vsync és egyéb vizuális lagot is okozó dolog ezen felül nálad és a hálózat netszolgáltatás is oké.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Enigma1945
őstag
válasz xxxxxxxxx #37780 üzenetére
szia. rendben tolhatjuk. nyugi, én is gyenge géppel tolom! Elrontottam a Haswell i3-at, ( elejtettem és meghalt R.I.P ) szóval msot egy athlon 2 x2 procival, 5gb rammal, meg hd 5670-el tolom, meglepően jól viszi!
szóval akkor adok egy nicknevet és vegyél fel, és toljuk sokat ts van?
Nincsen prémiumom sajnaja igen, a nevem:
HostileSoldier
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
maxxenergie
senior tag
válasz xxxxxxxxx #37199 üzenetére
Nem kevés plusz és jó pálya de hülyék ott is lesznek őket nem zárja ki a Prémium, sztem aki még játszik a 3-al 90%-nak Prémium van már hogy fillérekért hozzá lehet jutni, íhy jóval több szerón tudsz nyomulni szval hajrá
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
-KP-
addikt
-
meszike91
senior tag
válasz xxxxxxxxx #37160 üzenetére
mivan?
Más: Noshahr canals squad dm-ben nagyon látszik, hogy ki macrozik. Van aki 200 méterről is 1 mp alatt leszed, és mindezt 7x scoppal, gépfegyverrel Hogy rohadna le a képük.
Ha valaki squad dm-ben a team chatbe ír, akkor azt ki látja?
Csak nekem szokott spawnolásnál rossz emberenek a "pontja" villogni a mapon? Ott villog a enemy melleti társamon a pont, de a bázison kempleőre dob. A háttérben viszont jól mutatja az emberkét, csak van hogy nem azt figyelem.
[ Szerkesztve ]
du, du hast, du hast mich
-
-KP-
addikt
válasz xxxxxxxxx #37123 üzenetére
a tv rakéta úgy ahogy van faszság szerintem. de a legnagyobb faszság, hogy aki egyedül viszi a helit, pilótaülésből át tud ülni gunnerbe irányítani a tv-t, és nem zuhan le a heli addig. szerintem rohadt gáz, ahogy fél méter per másodperces sebességgel elkezd esni a gép úgy,hogy közben a propellerek is megállltak. majd a tv kilövése után simán vissza lehet ülni és irányítani tovább a gépet, mintha mi se történt volna.
másik felvetésre pedig: ha mérnek búg, ha rakétát lőnek rád, akkor meg prüntyög is a játék. flare-nél értelemszerűen meg kell várni, hogy kilőjék a rakétát (a prüntyögést). de az ecm-et akár akkor benyomhatod, mikor mérni kezdenek.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz xxxxxxxxx #37119 üzenetére
Ez ilyen, nekem is pont ugyan ez van néha, engem is idegesít, ezért is tettem le a bf-ről, mondták szar a gépem hozzá, lejjebb vettem a grafikát, a netem az jó hozzá, nem tudom mi lehet, csak nekem még ha lövöm gyalogosan az enemyt, akkor mutatja a találatokat de semmi, neki meg két lövés vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest