- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Gyula84 #18448 üzenetére
Tegnap felmentem Monte Grappára, de csak azért, hogy a videót csináljak mire elég a PC-m ha esetleg nem menne el ma akkor feltegyem a videót is. Viszont ott ragadtam és a kör végén ott voltam a toppon. Semmi kihívás nem volt, B-nél a bunkerban 2 Sentryt gyaláztam le... Tetszik a játék, nekem teljesítménybeli gondjaim sem nagyon vannak vele(persze nem is i7-el meg 1080-al játszom minimum 120fps-ért remegve) de egyszerűen nem tudom élvezni mert ahhoz, hogy jó körök legyenek szinte sohasem jön össze másik 63 olyan játékos akikkel lehet igazit harcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged