Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
A problémát már megoldottam, ellenben lenne egy másik kérdésem. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy adott könyvtár másolása, de ha már látezik akkor új könyvtárat hoz létre hozzá, és ha már az is létezik az új akor az elsőt írja fellül és így tovább dátum alapján...
Előre is köszi midnenkinek a segítséget!
Retes
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Utána olvastam, és találtam is megoldást, de az lenne a kérdés, hogy nincs valami megoldás arra, hogy gyorsabb legyen a másolás?
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Én abban kérném a segítségeteket, hogy szeretnék írni egy sima egyszerű batch fájlt, ami nem csinál, mást csak egy könyvtárat adott helyre másol...
A copy paranccsal nem nagyon jutok előre, ugyanis mikor másolnék, akkor egy gépen csinálja, de ott is csak a tartalmat, ugyanakkor másikon nem fut le. Nem ismeri a fájl nevet üzenetet írja ki. Mi miatt lehet ez? Tűzfal esetleg vírusölő?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest