Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Hello Lortech

Igen, valóban ez a megoldás kipróbáltam

A SET /A var %%= 3 az azt jelenti jelen esetben, hogy 10/3 és megadja ez a maradékot, jelen eseben 1-et ugye?
Ha igen, akkor abban még tudsz segíteni ilyeneknek hol néztél utána? Gondolom van hatványozás stb, de egyszerűen nem tudom hogy keressek rá a google-on, mert az nem értelmez ilyen %% jeleket, stb.
Köszi!
-
sentinel
aktív tag
Hello,
hogy tudom figyelni batch fájlban, hogy egy válzotó (%str2%) az minden harmadik (3,6,9...stb) futáskor egy ciklusban csináljon valamit? Sajnos a vége az egy mappától függ mennyi fájl van benne, mert annyiszor fut le, tehát a véga sajnos X előfordulás
tehát erre gondoltam:
ha %str% az harmadik, akkor csináljon valamit, amúgy meg fusson tovább.
Tehát hogyan tudok egy változót deklarálni, hogy 3 vagy annak hatványa-e?
Köszi
-
sentinel
aktív tag
Hali,
copy, vagy Xcopy-val meg lehet azt csinálni egy parancsban, hogy több másolandó file-t másoljon át, vagy csak 2 sorban?
Konkrétan erről van szó:
copy *.jpg (és) *.bmp d:\munkaNa az (és) helyére nem tudom mit kellene írni, hogy egyetlen parancsal átvigyen 2 feltételt.
Valaki tudna segíteni?
Köszi
-
sentinel
aktív tag
Hali,
köszi! Van egy batch fájl amit vissza akarok fejteni pontosan mit is csinál. Az ok amit mondasz és értem is, na de google-val hogy keressek rá?? Már tettem idézőjelbe is, stb, de tényleg nem veszi figyelembe sem pl ezt sem--->>>> %%~dpntxH
Meg ilyenek: 2>>&1
Pedig ez valami speckó parancs lehet. Nemtom, pl levág valamit egy karakterből stb...
-
sentinel
aktív tag
Hello,
hol tudok utána nézni ezeknek a furcsa jelölések mit jelentenek egy batch fileban?
%%~dpntxHfind "TTL=" || goto vege - > itt a || és a && jelölések és egyéb ilyen parancsok furcsa karakterrel?
Google-val próbáltam keresni, de semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Windows 10
- Apple iPhone 17 - alap
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- Processzorok Olcsón Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest