Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz PumpkinSeed #588 üzenetére
Solved
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
Hogyan tudom a rendszer időt lekérdezni egy batch fileban?
Elég lenne, csak az órát lekérdezni, vagyis inkább jobb is lenne.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Csontikka #567 üzenetére
Csináltam egy autoexec.bat-ot benne ami kell beletettem a dosbox mappájába C/progfájl/dosbox... Nem megy. Csináltam egy autoexec mappát beletettem nem megy. Csináltam egy cdrive mappát beletettem nem megy.
A DOSBox options.bat-ba beleírtam, hogy autoexec.conf-t indítsa el, majd azt létrehoztam, de az se megy. Én vagyok ilyen hülye?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Baryka007 #563 üzenetére
Működik.
Viszont van egy ilyenem:
cd C:\Program Files (x86)\DOSBox-0.74
DOSBox.exe
echo SZAR!
mount G: E:\bc
G:
cd bc
cd binmo
bcEz megnyitja a DOS-box-ot, majd elhal. A DOSBox nem hajt végre semmit. Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
-
PumpkinSeed
addikt
Na én most megkapom az adatokat, de karakterkódolási hiba van benne, pedig a chcp 1250-et is beletettem. A kimenetben van a hiba.
Illetve az ipconfigos részt, még mindig nem kapom meg.
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
systeminfo | find /i "Operációs rendszer neve"
systeminfo | find /i "Operációs rendszer verziója"
ipconfig | find /i "IPv4-cím"Van egy batch filem amiben a fenti kódrészlet van. Lefut, de nem adja be. Ezután még egy pause van és vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest