Új hozzászólás Aktív témák
-
latyika1994
tag
válasz
latyika1994 #415 üzenetére
Egy kicsit módosítanék az előzőekben leírtakról, mivel infót kaptam róla hogy ez így lehetetlen
.
Mozilla Firefoxxal nyitom meg ezt például:
E:\Program Files\ és ehhez az útvonalhoz csináltam egy parancsikont aminek a neve proba.htmnah megnyitom a batch fájllal a proba.htm-et ( Ez ügye egy firefox böngésző program ami külön process a feladatkezelőben is). És akkor hogy lehetne azt hogyha bezárom a firefoxot (firefox.exe) akkor a .bat fájl megnyitja ezt :
cd /d d:
start probamegnyitja a proba mappát miután bezártam kézzel a firefoxot.
Ezt egy bat fájlba szeretném megvalósítani ha lehetséges.
Előre is köszönöm a segítségedet.
-
latyika1994
tag
válasz
sztanozs #414 üzenetére
Megpróbálok nekifutni még egyszer. Az előző kódból kifelejtettem valamit szóval kezdem előröl.
Van ez a .bat fájl tartalma:
@echo off
cd /d d:
start probaVagyis megnyitja a proba mappát a D meghajtón.
Arra lenne szükségem hogy a .bat fájl várjon addig amíg én ezt a proba mappát/ablakot/ windows intézőt vagy mit be nem zárom és akkor ha ez a bezárás megtörtént akkor például jön egy új parancs a .bat fájlban például hogy nyissa meg a zene mappát a D meghajtón.cd /d d:
start zene.Vagyis a(z)
@echo off
cd /d d:
start probacd /d d:
start zeneközötti részbe kellene nekem olyan hogy várjon a program amíg a proba mappa be nem záródik aztán megnyitja a zene mappát. Már ha lehetséges-e ilyen.
Köszi a segítséget.
-
latyika1994
tag
Sziasztok. Eléggé kezdő vagyok a témában és kellene nekem egy kis segítség.
Valaki tudna olyanban segíteni hogy .bat fájlal megnyitok egy mappát így :@echo off
cd /d d:megnyités ebben elkezdek almappákban szaladgálni.
Be lehet-e olyat állítani a .bat fájlban hogyha bezárom az ablakot amit megnyitottam ( vagyis a megnyit mappát ). Akkor lefuttatja ezt a parancsot például:
@echo off
cd /d e:program filesvagyis miután bezártam a megnyit mappát akkor behozza nekem az e meghajtón lévő program files mappát.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- BestBuy topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest