Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Flashy
veterán
aki nem ismeri a keresőt, tehát nem találja meg a többi ezer barton tuningos topikot hogy fogja megtalálni ezt a te topikodat?
-
iwu
addikt
Üdw...
és én kérek elnézést, de már próbálkoztam a moderátoros topicban is , sikertelenül...
AKI BARTONT AKAR TUNINGOLNI (és nem ismeri a keresőt), MIELŐTT KÉRDÉST INTÉZ A BARON TUNINGOS TOPICBA, OLVASSA EL EZT A CIKKET:
Bővebben: link
EZ EGY NAGYON JÓ CIKK: BARTON TUNING BIBLIA ''HÜLYEBIZTOSAN''
szerintem a gef6800 topic módjára mehetne az alap bartontuning topicba a #1be valami figyelemfelkeltő link!!!
Üdw: iwu
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core i5 10600K
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest