- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
MeanBoy
csendes tag
Hi!
Nem nagyon talaltam ilyen temat, es en epp egy ilyen gepet keszulok venni, viszont felmerult nehany kerdes amire remelhetoleg itt talalok valaszt.
A valasztottam egy ASUS Z84JP az USA-bol. Az addig vilagos, hogy kell hozza venni RAM-ot, CPU-t, meg HDD-t. Viszont az egyik amerikai notebook epitos oldalon (xoticpc.com - mellesleg nagyon jo es olcso) alapbol nincs benne WLAN adapter. Mashol pedig mindenhol az van irva, hogy beepitett WLAN... Most akkor vajon van benne, vagy nincs? A CPU-hoz kell kulon venni ilyen barebone rendszereknel valami hutot, vagy azt adnak hozza? Es a HDD-hez kell kulon valami kabel/csatlakozo, vagy ahhoz is minden megvan?
Elnezest, ha hulyesegeket kerdezek, de most kerultem kapcsolatba ilyen barebone cuccal eloszor. Ha valakinek van meg meglatasa, hogy kell meg bele valami amit kihagytam es fontos, akkor irja meg!
Ja, itt a link, ahonnan venni akarom: [link]
Irjatok gyorsan, marcius 5-ig van idom megrendelni!
Aktív témák
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest