Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
MeanBoy
csendes tag
Hi!
Nem nagyon talaltam ilyen temat, es en epp egy ilyen gepet keszulok venni, viszont felmerult nehany kerdes amire remelhetoleg itt talalok valaszt.
A valasztottam egy ASUS Z84JP az USA-bol. Az addig vilagos, hogy kell hozza venni RAM-ot, CPU-t, meg HDD-t. Viszont az egyik amerikai notebook epitos oldalon (xoticpc.com - mellesleg nagyon jo es olcso) alapbol nincs benne WLAN adapter. Mashol pedig mindenhol az van irva, hogy beepitett WLAN... Most akkor vajon van benne, vagy nincs? A CPU-hoz kell kulon venni ilyen barebone rendszereknel valami hutot, vagy azt adnak hozza? Es a HDD-hez kell kulon valami kabel/csatlakozo, vagy ahhoz is minden megvan?
Elnezest, ha hulyesegeket kerdezek, de most kerultem kapcsolatba ilyen barebone cuccal eloszor. Ha valakinek van meg meglatasa, hogy kell meg bele valami amit kihagytam es fontos, akkor irja meg!
Ja, itt a link, ahonnan venni akarom: [link]
Irjatok gyorsan, marcius 5-ig van idom megrendelni!
Aktív témák
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Acer Swift 3
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Processzorok Olcsón Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest