- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Monitorkalibráló eszközök
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
Szeptember 1-én rendletem CZ raktárból (2-5 napos szállítás), 2 hét után dispute-ot nyitottam, kérték várjak még egy hetet, vártam, ezután eszkaláltam.
Először okt.1-re ígérték a döntést, ebből végül (talán a levelek, PP community bejegyzés és telefonhívás hatására is) mai döntés lett - full refund.
Pár napja a BG-nak is írtam, kérték, hogy zárjam a dispute-ot, majd akkor refundolnak...Hát persze. Nyilván nem zártam le.
Ma reggel három levelet kaptam:
- egyet a Paypaltól, hogy full refund
- egyet Banggoodtól, hogy full refund paypalon keresztül
- mégegyet Banggoodtól, hogy a csomag úton van (ua. a tracking szám, amit még szept. elején adtak), várjak türelemmel... -
x64
aktív tag
válasz
csaabz #18692 üzenetére
A szept. 1-én CZ raktárból 1-week-delivery-vel rendelt forgószékemet fel se adták, azóta se.
Ráadásul Paypal-nál dispute-ot nyitottam szept közepén, amire a BG sablonválaszban azt kérte, várjak még egy hetet. Vártam, nem jött meg (nyilván, mert el se küldték), majd 23-án eszkaláltam.
Első körben a PP vitarendezési központban szept. 30-ra írták, hogy döntenek. Aztán ez a dátum elkezdett folyamatosan “kitolódni”. Okt.5-nél csináltam róla egy screenshotot is. Jelenleg épp okt.20-ra ígérik a döntést.
Vajon mégis mire várnak???
A tracking száma egyébként: CQ611365737DE -
x64
aktív tag
válasz
csaabz #18614 üzenetére
Röviden: bankkártyás fizetésnél, ha útközben eltűnik a csomag (vagy épp fel se adják), akkor jó eséllyel futhatsz a pénzed után...
Hosszabban:
Javasolt a Paypal használata, PayPal vásárlói védelem itt is él, ha a PayPal fiókon keresztül fizetünk.
(Paypal topik) -
x64
aktív tag
válasz
csaabz #18607 üzenetére
Szept.1-en rendeltem CZ raktarbol (100 USD-ert) “one-week shipping-gel” (2-5 days).
Szept 2 ota
“The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL.” - magyarul fel se adtak (szerintem).
Szept 15-en nyitottam Paypal dispute-ot, BG kerte, hogy varjak meg egy hetet (megtettem, semmi nem valtozott), szept 23-an eszkalaltam Paypalnak.
Szept 24-en kaptam egy ilyen levelet a Paypaltol:
”Banggood Technology Co., Limited added shipping details. Please note that the tracking information and shipping status are shown exactly as the seller entered them.”, azota nem vagyok nyugodt...
Korabban Okt.2-re irtak, hogy dontenek, most eppen Okt.5-re.Ja, es ha tudtam volna, hogy 1 honappal a rendelest kovetoen se lesz nyoma se a megrendelt arunak, akkor eszembe se jutott volna a BG-tol rendelni...
-
x64
aktív tag
Koszi, kb. ezt gondolom en is.
Feheret rendeltem, amikor a rendelest leadtam (szept.1.) mindegyik szinbol volt keszleten a CZ raktarban.
Most csak a pirosat mutatja keszleten.
Csak azt nem ertem, hogy miert kell melle beszelni, miert nem tudjak megirni, hogy “bocs, tevedtunk, elfogyott, 6 het mulva erkezik ujra, fenntartod a rendelest, vagy visszautaljuk a penzt?”
Miert kell bekamuzni, hogy mar feladtuk, meg kerdezzem meg a helyi postat, meg poor weather condition, stb.? -
x64
aktív tag
Sziasztok!
Szept. 1-én rendeltem egy forgószéket CZ raktárból EU Priority Mail (2-5 business day) szállítással. Trackingszám szerint szept. 3-án adták fel Németországban DHL Paket-tel.
A várható szállítás BG rendeléskövető oldal alapján szept.12 lett volna.
A tracking info jelenleg is: "The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL."
Írtam nekik chatben, kérték, hogy várjak 30 napot. Kértem a supportost, hogy inkább eszkalálja, erre másnap emailben válaszoltak, hogy várjak 70 (!!!) napot.
Paypalon dispute-ot indítottam, ott már csak azt kérték, hogy még egy hetet várjak, mert customs clearance meg poor weather conditions...
Feladták ezt egyáltalán? Várjak még egy hetet, mielőtt a PP-nak eszkalálom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendszergazda topic
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Gurulunk, WAZE?!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte G5 15 coll i5-11400H 32GB RAM 1000GB SSD Nvidia RTX 3060 6GB
- AKCIÓ!! HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest