- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galagonya7
újonc
A netes kártyás vásárlás feltételeinek természetesen utána olvastam, le is van írva hogy:
"...
Vásárláskor először az általad korábban megadott 4 számjegyből álló internetes vásárlási jelszót kell megadni, és csak ezt követően az SMS-ben küldött 6 számjegyű kódot."
https://www.kh.hu/digitalis-bankolas/biztonsagos-online-fizetes#portlet_productinfoportlet_WAR_loanportlet_INSTANCE_AedHAssxu74eÉs ez először így is volt.
Mint írtam, életemben másodszor rendelek kínából bármit is, úgyhogy nem lehetek nagy Temus vagy Wise vásárló, mint ahogy nem is vagyok. És ezt sem magamnak rendeltem, de ennek már nincs köze a tárgyhoz.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thinkpad E14 G1 10.gen/8 GB/256 NVMe /14" FULL HD garanciás laptop eladó
- Hibátlan - DEEPCOOL Gammax 200T univerzális processzor hűtő
- Dell Latitude E7480 i7-6600u/8GB/256GB SSD/14"FHD Touch garanciás laptop
- Nintendo Wii komplett csomagban eladó
- Asus Tuf B560M Plus Wifi eladó 2026.03.12-ig garis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest