- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok!
Keresgéltem itt a fórumon, de ilyen v. ehhez hasonló témát nem igazán találtam. Balkezes révén kölünböző perifériák kiválasztásánál muszály arra figyelnem, hogy az adott eszköz szimmetrikus legyen, különben nem / nehezen fogom tudni használni azt. Tehát pl. egérből is csak ''2 handed'' verziót használok. Pedig már olyan faja egereket gyárt pl. a Logitech. Ezt még csak-csak elviselem, de most szeretnék vásárolni egy joystickot. Kinéztem a tutit [link], és mikor majdnem megvettem, eszembe jutott, hogy ''Basszus! Ez jobbkezes!''
Kérdésem egyszerű. Tud-e valaki olyan helyet, ahol balkezes perifériákat lehet vásárolni? Egyáltalán létezik-e balkezes verziója pl. a Logitech joyoknak? Azt tudom, hogy egerekből csinálnak, de úgy hallottam, Magyarországon nem nagyon lehet kapni az ilyesmit. 6 nagykerből 1-ben volt 1 db MX618-as mouse.
Remélem, jutunk valamire. Thx előre is!
Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest