Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz janos666 #1225 üzenetére

A spoileres szövegedhez, bár Ellia is válaszolt már rá tulajdonképpen:

Ha Shadowheart nem öli meg Nightsongot, hanem megmented, akkor megígéri, hogy elmagyarázza Shadowheartnak a farkasos emlékképét, amit SH elvileg veled is megosztott még a játékban korábban. Később a táborban (Ketheric Thorm legyőzése után) ez meg is történik (SH a csapatodban kell, hogy legyen, amikor odamész Nightsonghoz beszélgetni, de erre figyelmeztet is a játék). Itt ugye kiderül, hogy Shadowheart Selune hívő családba született, és maga is egy Selune rítuson vett részt, amikor jött a farkas. De a farkas nem ártani akart neki, hanem az édesapja volt (és feltehetően azért követte, hogy vigyázzon rá, míg a (kis)lánya egyedül van a vadonban), míg a Shar hívők nem megmentették a farkastól, hanem elrabolták/elragadták. A szülők most is élnek, Shar hívők rabságában, és rajtuk keresztül van rányomva SH-ra egy átok, ami biztosítja, hogy a gondolatai "ne kalandozzanak el" (ez a fájdalomhullám, ami Selune dolgok közelében érte/éri). SH ezután "visszavált" Selune hitére, és másnap reggel (táborozás alvás után) már fehér hajjal jelenik meg. MOndja ő is, hogy átfestette, mert úgy érezte, hogy kell ez a testi változás is, és a többi NPC is kommentálja ezt, ha egyesével beszélsz velük a táborban.

Hogy miként alakul még a továbbiakban ez a sztori, nem tudom, mert Rivingtonban vagyok még, Act 3 elején. Éppen cirkuszozom :DDD

Apropó, cirkusz: más is járt rajtam kívül Chult dzsungelében "nyereményutazáson"? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák