Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Tegnap kicsérltem a notebookom kkülső és belső vinyóját. Amelyik külsőre (320-as WD) az Ubuntu live rendszer azonnal bejelzett, hogy probléma van 217 bad sectort észlelt. Akkor formatáljuk! Egyik fele NTFS, másik ext4. Ext -4re ubuntu fel. Nyomattam egy gyors tesztet, ami kb a 90%-ánál megállt és kb 20 perc után meguntam a várakozást. XP fel a másik particióra, HD sentinel:
"A lemez felületén található 217 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése."
A régi belsőmet beleraktam a rackbe, gondoltam meglesem, hogy azzal mi a helyzet:
"A lemez önteszt során talált 2 hibás szektort.
A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése."
1. Mi a különbség a hibás és a gyenge szektor között?
2. Kezdjek el gyűjteni új vinyókra?
3. Van valami megoldás, vagy igazából nincs is nagy probléma?Mod.: A 217 gyenge szektorosra nagyobb hátralévő időt ír ki, mint tegnap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest