- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Tegnap kicsérltem a notebookom kkülső és belső vinyóját. Amelyik külsőre (320-as WD) az Ubuntu live rendszer azonnal bejelzett, hogy probléma van 217 bad sectort észlelt. Akkor formatáljuk! Egyik fele NTFS, másik ext4. Ext -4re ubuntu fel. Nyomattam egy gyors tesztet, ami kb a 90%-ánál megállt és kb 20 perc után meguntam a várakozást. XP fel a másik particióra, HD sentinel:
"A lemez felületén található 217 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése."
A régi belsőmet beleraktam a rackbe, gondoltam meglesem, hogy azzal mi a helyzet:
"A lemez önteszt során talált 2 hibás szektort.
A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése."
1. Mi a különbség a hibás és a gyenge szektor között?
2. Kezdjek el gyűjteni új vinyókra?
3. Van valami megoldás, vagy igazából nincs is nagy probléma?Mod.: A 217 gyenge szektorosra nagyobb hátralévő időt ír ki, mint tegnap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest