- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Demót feltettem, kipróbáltam, 20 perc össze-vissza mászkálás után letöröltem. Unalmas, egyhangú. Pocsék. Az, hogy emellett még igénytelenül is néz ki, már olyan mindegy. Én látok némi különbséget az alacsony gépigényű, ezért kevésbé részletgazdad grafika, valamint a hanyagul összecsapott között. Ez most az utóbbi.
-
Dilikutya
félisten
Te miről beszélsz? Szerintem jól néz ki. Egyébként se hasonlítsd már össze a fotorealisztikus játékokkal, mikor látszik világosan, hogy direkt képregényszerű a grafika. Amúgy mi köze a játékmenetnek a grafikához?
Attól, hogy tegyük fel, valami nem a legrészletesebb grafikával rendelkezik, a játék már csak szar lehet? Elég ostoba hozzáállás. Nekem egy játéknál a grafika az utolsó szempont a játékmenet, élvezhetőség, irányítás után. Pedig nincs gyenge gépem.
A San Andreas sem rendelkezik világmegváltó grafikával, olyannyira nem, hogy az alapját a Vice City motorja adja, ami viszont a GTA3-ra épül, ami pedig lássuk be, nem a legújabb engine, hiszen abból a PS2-es verzió már lassan 4 éve, hogy megjelent, a PC-s verzió pedig nem tartalmazott e téren újításokat. -
Dilikutya
félisten
válasz
Lord Zero #21 üzenetére
Itt a fórumon mindenki csak a grafikáról beszél. Ha valamiben nincs soft shadow, meg kutyafasza, akkor az már szar, csúnya. Persze az ilyen csúcseffektekhez fullos részletességben senkinek sincs megfelelő gépe, de azért akkoris a csúcs, élethű grafika a lényeg. A játékmenet stb teljesen másodlagos dolgok. Amúgy kinek mi a csúnya. Nekem a GTA fullon pl tetszik. A XIII nekem nem tetszett, de nem a grafika miatt. Úgy általában nem nagyon szoktam ilyen játékokkal játszani, nem kötött le a sztorija sem. De a grafika tetszett, direkt azért próbáltam ki. Mellesleg nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez a játék már pár hónapja, amikor először olvastam róla a Gamestar oldalán. Pusztán a grafika miatt amúgyis nagy hiba leírni egy játékot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest