- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Predatorr #22 üzenetére
A tömeghipnózis ott kezdődik, amikor egy vazelinnel leöntött bábúról képzelik azt sokan, hogy valósághű. Az árnyékolás az egyik leg alapvetőbb dolog ebben az RT őrületben, amit véleményem szerint bármelyik gyártó szépen tud hozni ma már.
Érdekes, amikor pl. a zöldek fogyasztanak többet azt rendszerint lesz@rjátok, de ha a konkurencia, akkor megy a flame. Engem speciel ez nem érdekel és a jövőben sem fog.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
-
Raysen623
addikt
válasz
Predatorr #17 üzenetére
Amíg az RT abban merül ki minden esetben leginkább, hogy minden úgy néz ki mintha leöntötték volna vazelinnel, addig köszönöm nem kérek belőle. Ez megint egy szándékos túllövése a HW igényeknek a zöldek oldaláról. Amióta RTX kártyám van kb nulla alkalommal kapcsoltam be a funkciót, mert nem természetes ez a része. Ahol tényleg nekem sokat hoz, az árnyékkezelés, de a tükröződés már nem az igazi, volt olyan eset amikor rondább volt mint a régi megoldás. Mindezt a zöldeknél. Szóval ez idáig inkább pénisznövelésre alkalmas, aztán majd ha szépen kiforr minden gyártónál, akkor lesz értelme használni, mert addigra a fejlesztők is talán úgy fognak hozzáállni. A fogyasztásra való hivatkozás megint egy vicc, miközben árban érzékelhető különbség van a kettő közt. Most jön az Intel is harmadiknak, és lehet fel lehet kötni a gatyát mindkét oldalon.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
válasz
Predatorr #17 üzenetére
Érdekes AMD-id voltak, mert ez pontosan fordítva szokott lenni. A pirosak az idővel beérnek, mint a jó bor, miközben az NVIDIA szándékosan elkaszálja a régebbi generációkat.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
slmSIG
tag
#5Predatorr:
"Arányaiban ettől az Intel roppant messze van, és a meghajtói még az AMD-inél is rosszabbak."
Nem tudom, de nem is érdekel, hogy mi a bánatod az AMD drivereivel, de biztosan én, meg a többi hozzám hasonló az ökör és szerencsétlen, hogy nincs vele gondunk.
Az Intel driverei is rengeteget javultak, de mindegy ez is.
Zsenikkel nem vitatkozom! -
mad823
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég egy három- és egy kétventilátoros típussal bővítette kínálatát, de az előbbiből várható egy M.2-es SSD-kkel megpakolható variáns is.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Honda topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce RTX 2060 Super Dual Evo V2 Advanced 8GB GDDR6 256bit VGA videókártya
- Hibátlan - MSI Nvidia Geforce GTX 1060 Gaming X 6GB GDDR5 192bit VGA videókártya
- Aorus Master 4070 Ti Super 16gb Eladva ! Értékelésre vár .
- ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- MSI és Inno3D RTX 2060 Videókártyák /Dobozos/Jótállással!/Posta ok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest