Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Particionálás
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Köszönöm nektek!
Cyberpunkkal próbáltam, 1890Mhz, 900mV. 10-15 perc játékkal kifagyott, de az alap venti profillal volt, hogy 70 fokot is elérte. finomhangolt ventivel, (60foknál már 100% ventit kapott), úgy 65-67fok volt.
UV-val 59fok lett és csekély különbséget vettem észre. Kb annyit, mint OC-val..
Akkor még próbálkozom.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Aprósólyom #85323 üzenetére
Még annyit kérdeznék, hogy pár videót még néztem, abban nem csinálták meg ezt:
A beállított értéktől jobbra eső pontokat Shift+egérrel egyszerre ki tudod jelölni és mozgatni. Annyival húzd lentebb őket, hogy mindegyik pont jóval lentebb legyen az újonnan beállított UV értékhez.
Van jelentősége?[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz
Aprósólyom #85323 üzenetére
Köszönöm! Neki esek később, aztán megírom, hogy mi lett.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Aprósólyom #85321 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Most, hogy jön a jó idő, egyre nagyobb lesz a hőfök a gépben.
Van egy 3060ti, aorus-om, játékok közben egyedi venti profillal, 65-67 C fok.
Ez mennyire rossz neki? Mi az a hőfok, ami már nem jó? Próbálnék vigyázni rá. Inkább újra pasztázom, ha ezen múlik.Előre is köszi a segítséget.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Nem rég vettem egy 1080-at és azt vettem észre a youtube videóknál, hogy szétcsúszik a kép és pixeles lesz.
Google chrome és firefox-al is csinálja.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Találtgyerek #61101 üzenetére
Nem értem amúgy..
Minek vennél hibás kártyát, ha nem tudod megoldani a hibáját? Kár rá pocsékolni az időt és a pénzt...
Így meg nem lehet megmondani, hogy mi lehet a kártya baja, hogy "piros a led"....
-
SoulReaver
veterán
válasz
Találtgyerek #61099 üzenetére
De kipróbáltad amiket írtam? Vagy küld vissza annak akitől vetted.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Találtgyerek #61097 üzenetére
Hali.
Ha van lehetőség másik gépben kipróbálni, akkor próbáld meg.
Ellenőrizd, hogy jól be van-e nyomja a helyére. Biosban nincs-e ütközés, pl: integrált videó kártya stb... Vagy dugd át másik PCI-e slotba.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T #60978 üzenetére
Nem érted. Semmi baja nem volt 2 driverrel ezelőttig. De most kikapcsoltam a képernyő pihentetőt, ami egy perces időzítővel volt és megszűnt a dolog... Azt hittem a teljes képernyős dolgoknál nem jön elő. A tv miatt kell, hogy ne álljon rajta feleslegesen a kép.
-
SoulReaver
veterán
Nem tudom, hogy az nvidia driverek miatt, de mióta kijött ez a pár driver, egyszerűen nem bírj a kártya, ha húzva van. Mindig összeomlik a driver, pedig nincs túl húzva.
Nincs valami ötletetek? (a régi driver visszarakásán kívül..)
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
EA játékoknál tapasztaltam mostanság azt, hogy ha húzva van a vga, akkor összeomlik az nvdriver.
Valami dll hibával rinyál...
Battlefront és mirrors edge-vel jöttek elő.
EA hibája lehet vagy nv?
Megoldást tud-e esetleg valaki?
Köszi előre is.
-
SoulReaver
veterán
Hali!
Az lcd tv-men nem ad jelet a hdmi csati, de van rajta régi pc csati, ha azzal kötöm a gépre, az tud adni 1360x768-at? lesz valami különbség? Szarabbul fog kinézni, mint ha hdmi vel lenne összekötve?
Nem tudom most megnézni, mert a szervizben van a tv, csak agyalok valami megoldáson, mert a hdmi csatit csak egyben egy panelként tudják cserélni, ami 20.000 Ft kb..
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Villoghat így a tv, ami össze van kötve a videó kártyával egy HDMI-DVI (hama) vezetékkel ?
De, ha a upc től kapott HDMI-HDMI kábellel kapcsolom össze, ugyan ezt csinálja.
Túl hosszú lenne a kábel? Több mint 1m.
Előző kártyámnál is csinálta, az egy gtx 460 volt, de ennyire nem volt vészes.. Most egy gtx 750Ti van, ezzel valahogy jobban csinálja ezt a műsort...
De nem mindig csinálja.. Csak bekapcsolás utána. Aztán pár perc és abbahagyja...
Mindemellé, a fekete képeken, megjelennek kicsi piros pöttyök, mint ha zavarná valami a jelet vagy nem tudom..
Van valami ötletetek?
Amúgy maga a tv, mikor media box al tv-zek, nem csinál semmi hasonlót... Kifogástalan...
köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
A gtx 460 am 2 db ventijét ki lehet cserélni? már zörögnek amikor felmegy a fordulat, iszonyat zavaró... Lecserélném valami jobb halkabb teljesítményűre, ha megoldható.
Tudtok ajánlani valami ilyesmit?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külpolitika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd