Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banánttészta
tag
Ha egy ref hűtős videó kártyának a ventillátorát felhúzom 100%-ra akkor hamarabb tönkre fog menni?
-
banánttészta
tag
Sziasztok megint én vagyok nem tudom ,hogy prociba épített vidi karinál mit kell kiválasztani Helpppp [link]
-
banánttészta
tag
Sziasztok! (Újraformáztam a gépet) Videó kártyához melyik drivert tötlsem le mert itten rengeteg van és integrált HD 5670[link]em van kérlek segítsetek
-
banánttészta
tag
Lehet hülyén fog hangzani a következő kérdésem de azért mégis felteszem (mit veszíthetek) szoal van-e olyan program amely megmutatja ,hogy el-romlott a videókártya vagy nem tehát ami ki mutatja milyen állapotban van?
-
banánttészta
tag
válasz
Superhun #33300 üzenetére
semminél nincs probléma csak a Hitmannél az esőben meg az F1 egy ideig játszok aztán lefagy nem lehet ,hogy azért mert minden Ultra grafon van 1440x900on? Tehát igazából játékoknál adódnak problémáim ha nem játszok csak pl jutyube facebook nem csíkoz a kép rendesen normálisan megy a gép de most majd metro 2033 nál megnézem ott is lesz-e valami BUGG...
-
banánttészta
tag
Mit jelent ez a hiba üzenet: [link] ?
-
banánttészta
tag
válasz
Superhun #33245 üzenetére
1 be de nem tudsz patchet lécci?
Mert még mindíg nem jöttem rá ezt mi okozza [link]
CSAK AMIKOR ESIK
Egyszer a GTA IV ben is volt az előző karimmal imbolygás azt se tudtam meg sose mi okozzta....az egész játék imbolygottMég itt is van egy kép a dologró [link]
én most nem a rang miatt kérdezősködök itt ténleng gond van!
-
banánttészta
tag
válasz
Olajka02 #33232 üzenetére
[link] Csak 15 perc gondolom kibírod
Ajánlom figyelmedbe!!
Igaz ez a 6990(Antilles) de ha mindenféle képpen az elsőbe akarod akkor nézd+
Egyébként sztem nem max a hőmérséklet változhat de javítsatok ki ha tévedek!! Mármint ha a másik PCI-e slotba helyezed de ez engem is érdekel... -
banánttészta
tag
Na ez a Hiba üzenet mi (én vagyok a Hitman problémás) [link]
-
banánttészta
tag
Szerintem a játéknak van baja mert ha csak esik az eső akkor csinálja
-
banánttészta
tag
Sziasztok a Hitman 5 öt játszom és a 3 -dik pályánál elmosódást tapasztaltam de csak kint az udvaron ha be megyek a házba minden okés mi lehet a gond? Átlátszó Hitman csikozódik meg ilyesmi...
Nem tudom látszik-e rendesen a hiba:
valahogy így néz ki az előző 2 pályán mé semmi gond nem volt csak itt ha kint mászkálokez mitől lehet?
1440x900 Ultra grafikán van directx 11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest