-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Van egy Radeon HD7790 1GB-os kártyám ami az utóbbi időben elkezdett rakoncátlankodni.
(ASRock B450 Gaming, Ryzen 3 2200g, 16GB RAM, Enermay Liberty 400W, dual monitor)Ha futtatok egy játékot (World of Warcraft, mással mostanában nem szoktam játszani) és mellette indítok egy media playert vagy egy stream-et, akkor időközönként szétesik a kép.
A játék/videó/stream kb felső 10 centije esik szét, sok kis színes kocka jelenik meg, stb.Ilyenkor jó esetben ha leállítom és újra elindítom az adott programot akkor működik tovább, de van, hogy csak az újraindítás segít.
Ha csak az egyik fut, akkor sosincs gond.
Ami gyanús, hogy azóta tapasztalom ezt a problémát (vagy csak véletlen egybeesés), amióta win10-et használok. Előtte nem volt ilyen gondom.
Driverből többet is próbáltam már, mindnél előjött ez a hiba.
Rögzít a gép valamilyen logot, amiben meg tudnám nézni, hogy pontosan mi okozza a gondot? HW vagy SW hibáról van szó? Ha jól sejtem az előbbiről.
Ideje cserélni a kártyát?
Köszi a segítséget előre is.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged