Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felcsavartam a hűtőt 100%-ra és nem volt semmi olyan hangja,egyszerűen terhelés alatt csinálja . Teljesítménye a kártyának játékok alatt amúgy nagyon jó a Grid is röhögve megy ultrán FHD-ban 80-100FPS körül. Szóval nem tudom,majd nézegetem még más játékkal aztán ha marad a hiba akkor gondolom csak a kártya csere segíthet.
-
Vakegérke
félisten
Nem vagyok a Gigabyte bérence, így saját tapasztalatomból beszélek. Kár szidni a márkát csupán azért, mert kifogtál egy rossz lapot. Nálam több, mint 7, azaz hét évig szolgált hűségesen egy Gigabyte lap, és nem azért szedtem ki a házból, mert elromlott, hanem azért, mert 1150-es platformra váltottam. Talán mondanom sem kell, az új lapom is Gigabyte. Ismeretségi körömben is vannak, akiknek azonos márkájú lap van a gépében, senki nem panaszkodik rá.
-
-
kona005
senior tag
Ezt kifejtenéd bővebben? Tuti hogy nem lap, egy R9 270-el simám ment majd kiszedtem delután eladtam és beraktam ezt majd jelentkezett a probléma... Elromlott álló helyzetben pár óra alatt álló helyzetben? Giga lappal még nem volt bajom, persze lehet az is hogy neked lesz igazad... Meg kellene nézni egy másik gépben a kártyát... Integráltal meg simán bemegyek a BIOS-ba
Darth-anyán: Köszönöm a tippet, de sajna nem segített
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
Azért ne túlozzunk. Véleményem szerint elindulna, sőt nagyobb terheléseken sem szállna el a rendszer. Az más kérdés, hogy 100-on pörögne a táp ventilátor, mert melegedne, mint a fene
, de egy kipróbálást kibírna szerintem. Hosszú távon én sem használnám ezzel a táppal!
Ami miatt viszont aggasztó a dolog, az a 3 részre osztott 12v-os ág. Kérdés, hogy egy ágon le tud-e adni annyit, amennyit a vga kér... Ezt a tápos topicban kellene megkérdezni - de persze már tárgytalan.sylvia_1988: A Raider 550-essel még egy komoly tuningot is betervezhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
megkérdeztem a szaktopikban a vásárlástól elállás dolgot.
-
szab.tam
nagyúr
hm.
értem.
a nVidia Geforce GTX 660/660 Ti topikban próbáld még meg, hátha valaki tud valami okosat...***
én egyszer 3* cseréltem kártyát kb. 10 napon belül. mert, vagy gyenge volt, hangos volt, meleg volt, hügye volt(am)...
gtx 280, -> 295, 470, 480...
de hogy a 295-öt miért cseréltem le a 470-re, a mai napig nem értem. mindenki kézzel lábbal hadonászott, de én megmutattam, hogy kell a dx11, vagy mi.
nem mindig cserél jól az ember... -
szab.tam
nagyúr
az ipon mostanság hogyan intézi a hasonlót, nem tudom.
elektromos zajhoz.
esetek igen túlnyomó részében a júzerek félregondolják a forrást.
mert új vga, jön a hang, így logikus.
de legtöbbször atáp produkálja cücörgést.
az új vga "másképp veszi fel" az áramot, és ez az idáig nem cücörgő tápot "megszólaltatja".ez ugye akkor is gondot tud okozni, ha visszaviszi az ember, de egy másik környezetben nem lesz hang.
jó teszt ere: rögtön indítás után indítsd el a 3dmark06-ot. az első pályán lesz 2 golyószórós, villogós rész.
ha ott intenzíven hallod a hangot, akkor azt ugyan a vga okozza, de valójában a tápból jön...***
melegedés, venti.
ha leszabályozod a fordulatot, hog yhalkítad, akkor túlmelegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd