- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkadifeca
tag
Sziasztok!
1 kérdésem lenne: vga kártya csere lesz - amd KI - új amd vga BE
- DDU-val driver törlés (csökkentett módban)
- gép kikapcs, áramtalanít, vga ki - új be
- gép bekapcs. új driver install és elvileg KÉSZ ??vagy kellene még valamit csinálnom a művelethez? (ha nem muszáj nem akarok új win-t rakni)
Előre is köszi a válaszokat!
-
Imi91
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy 30 perc gépezés után a GPU 100%-ra terhelődik, de nem tudom, hogy mi az ami leterheli. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi terhelheti a kártyát? Persze játék közben is egyből észre lehet venni, mikor telt el a 30 perc
Én egy olyasmi progira gondoltam ami úgy figyeli a GPU folyamatait mint a Win feladat kezelője a CPU-t, de nem tudom, hogy létezik-e ilyen -
darkangel666
csendes tag
Szia
http://www.amazon.com/PCI-E-Express-Extender-Flexible-Extension/dp/B008BZBFTG/ref=pd_sim_147_1?ie=UTF8&dpID=41W42-A0kvL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR129%2C160_&refRID=0PQQYWY80CFV8T73C1FN
A (11) üzenetedben kérdezett dologra itt tudsz rákeresni... itt lehet olyat kapni
-
nonsen5e
veterán
hülye vagyok, comment törölve...
@TBMC: Furmark Extreme burn-int futtasd 1-2 órát rajta, vidkártyán történő hiba szokott artifactolni.
Lakásban semmilyen csere alkatrész nincsen? Pl. a kártya hibáját könnyedén megnézheted, ha kicsit használod a gépedet az i5-ben található IGP-vel. -
hegegabi80
addikt
Még garanciális vga-n érdemes hűtőt cserélni? Gondolom elvileg ha leveszem róla, akkor elveszti a garanciát!
Vagy cserélhetem, aztán ha bedöglik, akkor visszateszem a régit?
Már csak azért is, mert nem tudom gyárilag milyen paszta van rajta. Nekem van még egy kis MX2, és a korábbi karinál elég sokat jelentett, hogy a gyári pasztát leszedtem és MX2-öt adtam neki.Jaj ez nem válasz akart lenni, hanem új hsz.
-
vergilx
őstag
na még egy kérdés. lehet baja a kártyának attól, hogy ilyen állapotba a rossz táppal gépbe van, vagy san andreas, cod4-re elmegy, vagy inkább míg nem lesz új táp, addig integrált?
amúgy már arra is gondoltam, hogy mi van akkor, ha a táp valami noname fos átmatricázva? elég könnyű, oemként vettem használtba.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest