- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
jaja1981 #25469 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is.
PCI-e és DDR2 olcsóbb mint az AGP és DDR1.Bár az a szomorú állapot állt be a Hardveraprón, hogy eladni bármit nagyon nehéz, de ennek ellenére befagytak az árak, mindenki hónapok óta árulgatja a cuccait de az árból a legtöbben nem engednek - így venni sem egyszerűbb.
Visszaestünk a cserekorszakba, mindenki cserélni akar, beszámíttatni, mert így tuti nem marad a nyakán az előző procija, vga-ja, stb... -
Peterson_
addikt
válasz
jaja1981 #25469 üzenetére
na meg a ddr2 is jelentősen mint a sima ddr, azért azt már beláttam én is hogy ha ráköltök mondjuk még....20-30 ezret,akkor lesz egy olyan konfig,ami pár évvel ezelőtt még erős középkategóriás pc lett volna,de a lehetőségek eléggé korlátozottak, akkor szerintem hallgatok rád, ezzel még kihúzom,egyben eladom az egészet,aztán egy alsó középkategóiás példányt nézek az újabb generációból....apránként bővítve azzal is szépen lépést tudnék tartani...
Csak abból indulok ki,hogy azért még most is elvisz egy két cuccot egész szépen...
COD4,TDU,az előbbi közepes beállításokkal, az utóbbinál minden maxon...max egy kis RAM azért jól jönne,az még nem is olyan óriási ráfordítás,de kicsit kitolja a szav időt,vagy legalább a gép értékét emeli
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Posta, csomagküldés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Proxmox VE
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest