- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
jaja1981 #25469 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is.
PCI-e és DDR2 olcsóbb mint az AGP és DDR1.Bár az a szomorú állapot állt be a Hardveraprón, hogy eladni bármit nagyon nehéz, de ennek ellenére befagytak az árak, mindenki hónapok óta árulgatja a cuccait de az árból a legtöbben nem engednek - így venni sem egyszerűbb.
Visszaestünk a cserekorszakba, mindenki cserélni akar, beszámíttatni, mert így tuti nem marad a nyakán az előző procija, vga-ja, stb... -
Peterson_
addikt
válasz
jaja1981 #25469 üzenetére
na meg a ddr2 is jelentősen mint a sima ddr, azért azt már beláttam én is hogy ha ráköltök mondjuk még....20-30 ezret,akkor lesz egy olyan konfig,ami pár évvel ezelőtt még erős középkategóriás pc lett volna,de a lehetőségek eléggé korlátozottak, akkor szerintem hallgatok rád, ezzel még kihúzom,egyben eladom az egészet,aztán egy alsó középkategóiás példányt nézek az újabb generációból....apránként bővítve azzal is szépen lépést tudnék tartani...
Csak abból indulok ki,hogy azért még most is elvisz egy két cuccot egész szépen...
COD4,TDU,az előbbi közepes beállításokkal, az utóbbinál minden maxon...max egy kis RAM azért jól jönne,az még nem is olyan óriási ráfordítás,de kicsit kitolja a szav időt,vagy legalább a gép értékét emeli
Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Kés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rainbow Six: Siege
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest