Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
jaja1981 #25469 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is.
PCI-e és DDR2 olcsóbb mint az AGP és DDR1.Bár az a szomorú állapot állt be a Hardveraprón, hogy eladni bármit nagyon nehéz, de ennek ellenére befagytak az árak, mindenki hónapok óta árulgatja a cuccait de az árból a legtöbben nem engednek - így venni sem egyszerűbb.
Visszaestünk a cserekorszakba, mindenki cserélni akar, beszámíttatni, mert így tuti nem marad a nyakán az előző procija, vga-ja, stb... -
Peterson_
addikt
válasz
jaja1981 #25469 üzenetére
na meg a ddr2 is jelentősen mint a sima ddr, azért azt már beláttam én is hogy ha ráköltök mondjuk még....20-30 ezret,akkor lesz egy olyan konfig,ami pár évvel ezelőtt még erős középkategóriás pc lett volna,de a lehetőségek eléggé korlátozottak, akkor szerintem hallgatok rád, ezzel még kihúzom,egyben eladom az egészet,aztán egy alsó középkategóiás példányt nézek az újabb generációból....apránként bővítve azzal is szépen lépést tudnék tartani...
Csak abból indulok ki,hogy azért még most is elvisz egy két cuccot egész szépen...
COD4,TDU,az előbbi közepes beállításokkal, az utóbbinál minden maxon...max egy kis RAM azért jól jönne,az még nem is olyan óriási ráfordítás,de kicsit kitolja a szav időt,vagy legalább a gép értékét emeli
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged