- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
jaja1981 #25469 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is.
PCI-e és DDR2 olcsóbb mint az AGP és DDR1.Bár az a szomorú állapot állt be a Hardveraprón, hogy eladni bármit nagyon nehéz, de ennek ellenére befagytak az árak, mindenki hónapok óta árulgatja a cuccait de az árból a legtöbben nem engednek - így venni sem egyszerűbb.
Visszaestünk a cserekorszakba, mindenki cserélni akar, beszámíttatni, mert így tuti nem marad a nyakán az előző procija, vga-ja, stb... -
Peterson_
addikt
válasz
jaja1981 #25469 üzenetére
na meg a ddr2 is jelentősen mint a sima ddr, azért azt már beláttam én is hogy ha ráköltök mondjuk még....20-30 ezret,akkor lesz egy olyan konfig,ami pár évvel ezelőtt még erős középkategóriás pc lett volna,de a lehetőségek eléggé korlátozottak, akkor szerintem hallgatok rád, ezzel még kihúzom,egyben eladom az egészet,aztán egy alsó középkategóiás példányt nézek az újabb generációból....apránként bővítve azzal is szépen lépést tudnék tartani...
Csak abból indulok ki,hogy azért még most is elvisz egy két cuccot egész szépen...
COD4,TDU,az előbbi közepes beállításokkal, az utóbbinál minden maxon...max egy kis RAM azért jól jönne,az még nem is olyan óriási ráfordítás,de kicsit kitolja a szav időt,vagy legalább a gép értékét emeli
Aktív témák
- Mobilinternet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest