Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Vettem egy 4gb-os sd kártyát, h majd milyen jó lesz az a FS N520-amba, de...
Se az otthoni memóriakártyaolvasó se a pda nem látta. Majd jött a 3-ik teszt, haverom laptopja mely ugyan látta de megformázni ő sem tudta. RAW módban van. Vmi ötlet h ezzel mit tudok kezdeni? Ezt így most lehet annak nevezni h szar és vissza a boltba, vagy ez így nem állja meg a helyét? -
zolynet
veterán
válasz
plastic-+ #1451 üzenetére
Nekem külsőre jobb a megjelenése az FS-nek, ill masszívabbnak is néz ki. N520-at használok lehet innen az elfogultság. 640x480ast nem tom mennyire igényled. Mhz-ben pedig nem hiszem hogy éreznéd a különbséget. Most teszemazt 3,4 v 3,1sec alatt számolja újra az útvonalat. Esetleg nézd meg a hp4700 [link] csak ugye ehhez még gps is kell. De a kijelzője magáért beszél.
Mind1, 1 szavazat a FS N560-ra. -
zolynet
veterán
válasz
Balage1979 #1461 üzenetére
N520-asomhoz amit vettem tartó 7K volt a speedshop-ban, deák környéke,
sajna arra még rá kell szánni -
zolynet
veterán
Dufrense köszönöm a segítséged a bios flash ügyben.
Hard Reset + Bios Flash, e kettőssel a soft reset-eim lényegesen leredukálódtak.
De inkább úgy mondanám h azóta nem volt. Nem sok idő telt el azóta.
De teszelem a FS N520-amat rendesen.
szerk.:kis elírás
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
Most direkt megnéztem mielőtt kikapcsoltam a pda-m, kiszedtem az összes le nem zárt job-ot. Kb 90%-on van az aksi. Kikapcsolás után 2-3 órával nem indul csak soft resettel, már nagyon nem az elő, és rohadtul kezd zavarni.
Asszem ha egy hard reset nem segít rajta akkor visszazavarom gariztatni. -
zolynet
veterán
válasz
Szaszabond #999 üzenetére
a fs által adott dolgokat, running programsba kilövögetem, töltöttséget is meg tom nézni, ill a store-ok állapotát, ehhez nincs szükségem spb-re
-
zolynet
veterán
válasz
Dufresne #997 üzenetére
Sztem bennt maradt vagy 4-5 job , mert utoljára asszonyka játszott vele, kit tudja még miket indított el. Ugyhogy jó lecke legyen ez mindannyiunk számára: mikor az asszony letesz, te szépen fogod és a runnig programsból minden bennmaradt rész leállítasz
Aksit már én is vettem ki a nap folyamán. SPBPocketplus shiftdeles volt, rögtön töröltem, nem tetszett. Jó8! -
zolynet
veterán
ezt nem értem mostmeg....
feltettem a töltőre és rögtöm beindult soft resettel
azért nem értem mert egész este ugyan fenn volt , igaz csak az usb-n töltődött volna (piros led ugyan nem villogott)
mindenesetre azért boldogság, nem annyira akartam volna visszavinni gariztatni.
-
zolynet
veterán
reggeli gyász...
ma reggelre a fs pl n520-am nem kapcsol be, sztem az aksija nincs lemerülve teljesen, garis, de az user guide-t még keresem a neten egy hard reset erejéig.
Dufrense6 ha befutnál akkor keress meg ezügyben, plz help! -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
gege71.hu #725 üzenetére
divx-es filmeket lejátszik , sőőőt van egy ilyen divxencode nevezetű kis progi ami aviból csinál pda-ás avi-t, pl: 1,4gigás filmet nekem 335megára szedett le 20perc alatt. Lehet benne állítani azt h mennyire tömörítse a video-t ill a hangot, én azt maxira hagytam.
Feliratos filmet még nem néztem rajta. Koncert felvétel van most rajta, ahhoz meg ugye minek. Szaggatásmentesen megy a kisöccsén azaz az N520-ason is.
TCPMP lejátszóval nézem a filmeket (avi,wmv....) -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
szerencsére nem vagyunk 1formák, még szerencse...aztán már direkte nem reagáltam rá, h ne legyen szétoff a topikban , de TI pörgetitek és nem én!!!Amugy meg ez a hsz is meg a tiéd is tökfölösleges volt, ahogy a Nagyapád is megmondta
de haggyuk a dolgot mert nem érünk el vele úgy sem semmit, max van 1 oldal semmi a topikban.....továbbá nekem nem állt szándékomban rögtön moderátorok után rohangálni....mind1
azért mert szökőévente egyszer benéztek a totyikba offolni, télleg érdemes
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
én mindenféleképp azt mondanám h szar az aksi, 1300mAh azért bírnia kellene, nekem ugyan csak 1100mAh-es aksival felszerelt FS N520-am van de 1héten max 2x töltöm úgy hogy munkába be ill vissza ezen hallgatok zenét, kis igo... Ha garis akkor visszavinném a boltba h csekkolják le az aksit. Amugy ez a MioP550-es nekem is tetszik (az egyetlen Mitac ami tetszik
) Én pl ha kikapcsolom a gépet akkor előtte mindig nyomok egy running program sátdánt, és akkor nem marad benn futó progzi a háttérben. Konklúzió: aksicsere
-
zolynet
veterán
válasz
Dufresne #607 üzenetére
eddig egyszer futtattam rajta msn-t, no prógáljuk már ki ezt is alapon, hát elég nagy perverzitás ezen klimpírozni meg ezt a kis 3,5'' nézni.
3,5'' vs 19'' muhahahahaaaa
vagy kellene olyan kábel neked ami először is jó hosszú merthogy az ágyból ugye....
ja és ez természetesen a pda képet kinyomná moncsiraeufória lenne, mi???
-
zolynet
veterán
Tegnap a kocsikázás közbe rácuppantottam az igo h akkor dolgozzzzál, battery 30%-on volt. Amikor már nagyon a végefelére ért az aksi /persze közben volt több low battery jelzés is/ igo alatt jött egy low battery 4% üzenet, és mellette hogy 4...3...2...1...visszaszámolt és frankón shutdown. Nem is láttem ezelőtt még , de nem is nyírtam így. De hát néha ki kell sütni az aksit is
-
zolynet
veterán
válasz
Dufresne #574 üzenetére
hát én nemtom mi lehetett, mindenesetre a nyaralás nagyon patent volt, Orebic-ben voltunk, nézzze meg h merre van, olyan beach-je van hogy namég
2006-os upgrades igo-val mentem. Az utat mutatta frankón de mint írtam, ha vmi konkrétat írtam be hogy mönnnyé akkor kilépett a proz.
hogy hogynem wifi nem vót
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
Visszatértem horvátból, nem is ez az érdekes, hanem hogy olyan nagyon prímán nekem nem ment az igo a FS N520-ammal. A főutat látta , de hogy egy nagyobb várost bejelöltem és mondom neki hogy célpont akkor egy kis üzit tett ki a kijelzőre hogy blabla és nem lehet, és ha jól emléxem vissza frankón ki is lőtte magát az igo. De természetesen volt másik térképem is , ugyhogy nem volt para. Ilyesmivel találkozott vki már?
Ill akinek van igo-ja és járt már külföldön, neki mien tapasztalatai vannak???
-
zolynet
veterán
én is így jártam, mikor bementem az edigitalba h megnézzek egy mio180-as pda-t, próbáltam volna kinyitni a gps-t, hát nem annyira akartam ott az eladó előtt kitörni, így átadtam neki h ez télleg kinyílik?!
megfogta és egy ''határozott'' mozdulattal de óvatosan is azért kinyitotta, na onnantól kezdve nem érdekelt a mio-nak az a változata....keltett olyan műanyag, antimasszivitást hogy ne tovább.
Ugy vagyok a feszegetéssel h lehetőleg ne az én kezemben maradjon -
zolynet
veterán
újabb újonc tapasztalat: elfelejtettem mostanság a running programs-ot használni, és hát ugye az háttérben kajolja az aksit. Aztán csak azt veszem észte hogy a bekapcsológombra nem reagál a készülék, de semmi nyikk. Na be a seggébe a ceruzát, reset, beindul, rögtön üzeni hogy low battery, jaaaaaa, és ezt már vagy 2-3x eljátszottam. Biztos csak én vagyok a béna kezdő.
-
zolynet
veterán
Tegnap divxencode nevű programmal a roger nyúl a pácban xvid hundub 1.4 gigás filmet tömörítettem legjobb minőség, legjobb hanggal 320x240-ba. A ppc file mérete 331megát foglal, és a kis FS N520 gyönyörűen viszi, c.o.o.l.
Ill feltettem a battery pack-ot, de rögtön le is szedtem, vhogy nem az én világom.
Amugy meg vmi jófajta póker_freeware gamez-t keresek, tegyük hozzá tudom hogy google a barátom -
zolynet
veterán
Kis segítség kellene,plz!
Hát én már annyit soft reseteltem hogy namég
Van ugy hogy nem kapcsol be a FS N520 v nagyon úgy fest h belefagy mé a unlock is, én meg aztán jólbedugomneki a cerkát az visszaáll pikkpakk /fél perc/ , no de miért fagyik belje?!?!?!nem sok kb 4-5 progzot tettem fel, köztük igo, amivel szintén van kicsi bajom. Most egy kb 14-15km-es távon ha 3-4x nem dobta el a műholdat akkor egyszer sem, pedig nem mentem felhőkarcólók mellett, meg alagútba. Vki ilyen tapasztalat?!
Meg hogy hideginditásnál vagy 8perc h műholdat találjon, nem egy bajnok idő valljuk meg. -
zolynet
veterán
válasz
Dufresne #425 üzenetére
de azért objektívnek kell lenni , v szubjektívnek, no mindegy csak ív legyen a végződés
ár/érték arányban sztem a piacon most ez a különösen ajánlott vétel
...tegnap megint mojoltam a gps-sel, de aztán megint sikeredett megtalálni, nem tom miért ien nyögvenyelős ez nekem....nemlehet hogy a sebesség: 38000 karcsú neki?! -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
Nekem úgy van megoldva a kocsi ''hifi'' cuccos hogy van egy cd-s mp3 lejátszóm ill az autóban egy kazettás blaukpunt. Na most vettem anno egy átalakítót, ami úgy néz ki hogy kazetta és jön ki belőle a mazzzzag
aminek kisjack a vége, amit ahogy illik rá is dugok a mp3 player line-out-jára és már megy is a boldogság, azaz vagy 700megányi zene a kazettáról
A kérdés a kövi lenne, a mp3 lejátszót vaj ki lehetne-e cserélni a FS N520-amra , és akkor meg a PDA-ról menne a zene. Amugy gondolom próba cseresznye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest