- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
garage112
aktív tag
Sziasztok!
A minap érkezett vissza a FixDirecttől a notim. Leírom ide is, hátha tudtok segíteni ezzel kapcsolatban. (A touchpad valamikor működik, valamikor pedig nem hajlandó napokig, ugyanígy az Ó és Ü betű is ezt csinálja, illetve *a jack bemenete hangredszerre dugva pattanó hangot ad ki bármilyen média indításakor a hangrendszer hangszóróján keresztül. Ez a probléma jelen volt a vásárlástól kezdve, de vártunk vele, hogy hátha szoftveres.*)
Szóval a mai napon visszakaptam, és sajnos nem, hogy az Ó és Ü betű nem működik, a képen mellékelt összes karakter hibás lett. Néha működik, néha nem.A szervíztől ezt kaptam vissza:
0.13: Beivzsgálás alatt. Billentyűzet, alaplap és touchpad megrendelve a jelzett hibák miatt.
10.20: Új alkatrészek beszerelve, cseréltük az ac adaptert is mert sérült volt a csatlakozó részénél. BIOS frissítve, Dell epsa gyártói hardver teszt lefutott. Windows betölt, Driverek frissítve.Teljesen tanácstalan vagyok, már malware és víruskeresést is lefuttattam ezelőtt jópárszor, de semmi.. (A touchpad perpillanat működik)
-
garage112
aktív tag
Ismét kis segítségre lenne szükségem...lementem tesómhoz gépet szerelni, kb háromnegyed óráig voltam távol. a WOW ment mellette pedig Chrome, alulfeszelve a proci (elvileg nem melegedhetett túl, kb 1 órája játszhattam vagy annyi se), az fogadott, mikor felértem, hogy újraindult.
Eseménynaplóban ennyit találtam, mitől lehet ez, vagy mi okozhatta?
-
garage112
aktív tag
-
garage112
aktív tag
válasz
Brandynew #37008 üzenetére
Amire válaszoltál, azt nagybátyámnak kerestem konkrétan, és meg is találtuk neki a megfelelőt
Teljesen igazad van abban, hogy nem kérdeztem be oda.
A másik dolog, hogy hetekig bújtam a teszteket, de ilyen dolgokról sehol nem volt szó, gondolom majd "javítják", de az is lehet, hogy én hibámból adódik valami, azért is írtam ide, hátha csak a windows 10 sz@rozik, vagy valamit nem telepítettem megfelelően. -
garage112
aktív tag
Sziasztok!
BÚÉK Mindenkinek!!Lenovo Y530 ról lenne pár kérdésem...
Múlt hét óta van meg és produkál fura dolgokat.
1.) Néha bekapcsolásnál csak a Legion logóig jut el, majd egy restart után jó lesz..
2.) Hanggal kapcsolatos gondok vannak, először Youtubenál vettem észre, de zenei bejátszó programnál is előfordult mostmár az, hogy elindítok valamit 1-2 mp némaság, majd megszólal onnatól, ahol épp tart a zene például.
Ez nem kifejezetten Lenovoval kapcsolatos, de a másik laptopomon nem volt ilyen gondom..elkezdte a OneDriveot szinkronizálni, de én azt megszakítottam, ki is jelentkeztem belőle. Viszont mindent egy OneDrive mappába ment a gép ettől függetlenül is, és néha amit megnyitok programban melóhoz (Bpm Studio), nem tudja beolvasni a fájlokat, a programon belüli tallózásból, gondolom az internet hiánya miatt...
Jelenleg, a legfrissebb BIOS van fent (csatlakoztatva, nem töltődik hiba miatt..), Intel összes drivere fent, Nvidia driver, GeForce Experience fent. Win 10 Pro.
Előre is köszönöm a segítséget
-
garage112
aktív tag
Lenovo G500..ma észrevettem, hogy kegyetlenül melegszik..aida szerint 80 C°. Csak a Chrome megy semmi más mellette. Eddig ilyet nem észleltem még, most a touchpad melletti rész is eléggé meleg. Pasztázva, takarítva múlt hónapban volt
mi lehet a baja?
Érezhetően lassabb is a gép mint szokott lenni, fogalmam sincs mitől lehet ez. -
garage112
aktív tag
Jóreggelt mindenkinek!
Kérdés, nem tudom pontosan jó topikba tettem e fel, de választ biztos fogok kapni.
Adott mondjuk egy ASUS ROG GL753 amit vásárolni szeretnék. Ehhez viszont vásárolnék még SSD-t és még + RAM ot.A kérdésem az lenne, hogy ha én szétszedem ezért, és beleteszem őket akkor a garanciám el is száll?
Köszi a válaszokat!
-
garage112
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo 320 laptopot, ma meg is érkezett rendben. Elkezdtem a Win10 et telepíteni, majd kiírta, hogy előkészülés, kikapcsolt a gép és azóta nem tudom bekapcsolni.
Nem használt gépről van szó. Mi lehet a probléma? -
garage112
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G500 laptop. Másfél hónapja ez történt vele (képek lent). Ezt meglehet valahol csináltatni, vagy esetleg itthoni módszerrel összeilleszteni újra valahogy? Másik kérdésem, a processzorom átlagban 65-74C° között van, tegnap elindítottam a WoW-ot, majdnem minimum grafikán és a gép kikapcsolt, valószínűleg túlmelegedett a proci. Ma játszottam vele kb. 2,5 órát és semmi baja nem lett az utólsó 20 percben 20 fpst drobbolt viszont a játék. Valami megoldás ezekre a problémákra, elég lenne csak kitisztíttatni a gépet? Előre is köszönöm a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest