- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
-
ph2012
senior tag
Hogy tudom a HP 250 G7 laptopban hogy kell letíltani a webkamera és annak mikrofonjának működését? Kösz.
-
ph2012
senior tag
Van egy laptopunk: Sony Vaio SVF1532A1EW
Elvittem egy szervizbe, hogy Kingston SSD-t rakjanak bele de nem tudták megcsinálni. Nem tudták rámásolni a régi rendszert és új Windows 10-et sem tudtak rátelepíteni. Szerintetek mi lehetett a gond? -
ph2012
senior tag
Sony Vaio SVF1532A1EW laptopba milyen 128 vagy 256 GB SSD-t ajánlotok? 20.000 Ft alatt van jó?
Köszi. -
ph2012
senior tag
Sony Vaio SVF1532A1EW laptopba lehet rakni SSD meghajtót? A Sony magyar ügyfélszolgálat szerint nem lehet. Létezi ilyen?
-
ph2012
senior tag
HP 250 G7 6BP14EA ([link]) laptopot ami 2 hónapos, tökéletes állapotban mennyiért lehet eladni?
-
ph2012
senior tag
SSD van a laptopomban. A HDD Sentinel tudja elemezni?
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
HP 250 G7 6BP14EA laptopban hetente egyszer megjelenik ez az üzenet: [link]. Hogyan lehet eltüntetni, hogy ne ugorjon fel? A HP Support Assistant programot nem akarom törölni, de ez a felugró ablak nem kell.
köszi
-
ph2012
senior tag
HP 250 G7 laptopot vettem: [link]. 640x480 felbontású a webkamera. Ezt lehet cserélni HD felbontásúra?
-
ph2012
senior tag
HP 250 G7 laptophoz csatlakoztattam egy HP Deskjet F2400 multifunkciós nyomtatót amit csak szkennelni használok. A HP oldaláról letöltöttem a telepítőkészletet, települt és jól működött. Nem akarom hogy a Windows 10 indulásakor elinduljon a HP nyomtató. Így néz ki mi indul el: [link]. Ezek közül melyik a nyomtató? Mit állítsak hogy ne induljon el gépindításkor csak ha használni akarom a szkennert?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Amióta megvettem a HP 250 G7 laptopot, Windows 10 és SSD-vel azóta nincs lényeges különbség a bekapcsolás és az alvó állapotból ébresztés között. A bekapcsolás is nagyon gyors. Ez szuper. Csak ajánlani tudom az SSD-s laptopot.
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Intel Core i5 8265U Whiskey Lake processzor van a laptopomban. 1,6-3,9GHz órajellel. Zavaró mikor felpörög a ventilátor. Van megoldás arra, hogy nem tudjon megemelkedni az órajel 3,9 GHz-re? Talán ettől nem fog felpörögni a ventilátor. Internetezés közben is fel tud pörögni, de videónézéskor biztos. kösz.
-
ph2012
senior tag
Ebben a [HP 250 G7] laptopban ilyen HP programok vannak telepítve gyárilag: [link].
Melyiket kell megtartani és melyiket lehet törölni? A HP Jumpstart bekapcsoláskor elindul és sokáig tart míg betöltődik. Mit csináljak vele?Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Hadd kérdezzem, hogy ebben a HP laptopban lévő processzor miatt nem lesz lassú az internetezés: [link]?
-
ph2012
senior tag
Ha a Media Marktban, vagy az Euronicsban, vagy az Extreme Digitalban olyan laptopot vásárolok amin nincs Windows 10 és 500 GB HDD-vel szerelt és én még a boltban ki szeretném cseréltetni a HDD-t 256GB SSD-re akkor ezt elvégzik a boltban és megmarad a garancia?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Tudnátok olyan tesztet belinkelni ahol a laptop háttértárak sebességét mérik? Ezeknek:
5400 rpm HDD
M2 SATA3 SSD
PCIe SSDEsetleg a Windows 10 indulásának sebességét tesztelik.
Köszi. -
ph2012
senior tag
válasz MaxxDamage #38287 üzenetére
Még nem láttam a PH-n radium.hu reklámot.
A radium.hu-n nagyon olcsón árulják ezt a laptopot: [link]. Mi lehet az oka? Nincs valami feketeimport vagy ilyesmi? A gari rendben lehet? -
ph2012
senior tag
Mit tudtok a [Radium.hu] boltról? Megbízható bolt?
-
ph2012
senior tag
Ez a laptop mikor válik kifutó termékké amikor komolyan leakciózzák: HP 250 G7 6EC69EA?
-
ph2012
senior tag
Ennek a laptopnak a procija Intel® Core™ i5-8265U: [link].
Amikor 3,9 GHz turbóra kapcsol akkor nem hangos a hűtés? -
ph2012
senior tag
Ennek a laptopnak az SSD-je PCIe csatilakozós: [HP 250 G7 (6BP04EA)]. Ez lassabb mint az M2 csatlakozó? Köszi.
-
ph2012
senior tag
válasz Lalikiraly #38246 üzenetére
A HP 255 G7 6BN10EA jobb felszereltségű, Full HD kijelzős és olcsóbb mint a HP 250 G7 6EC83EA#AKC, de a szürke műanyag kinézete rosszabb mint a másik ezüst kinézete. A HP 255 G7 6BN10EA szürke kinézete nem ronda műanyag? Vagy ne zavarjon a szürke műanyag?
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Ha laptopban az SSD háttértár csatlakozója M.2 SATA az gyorsnak számít?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Internetezésre kellene egy laptop.
E kettő közül melyik a legjobb:
HP 255 G7 6BN10EA
HP 250 G7 6EC83EA#AKCKis indoklást írnátok?
-
ph2012
senior tag
Gondolkodom, hogy a Sony Vaio SVF1532A1EW laptopban 240-250 GB-os SSD-t kellene tenni. Milyen írási-olvasási sebességű SSD-t kell beletenni, hogy gyorsulást érzékeljek? Windows 10 van a laptopon.
Lehet kapni 15.000 Ft környékén is SSD-t. Ezek jó minőségűek?
A Windows 10 mennyi helyet foglal?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
Van egy Sony Vaio SVF1532A1EW laptopom. 2021-ig garanciális. Előtelepített Windows 8.1 volt rajta, amit Windows 10-re frissítettem.Megoldható, hogy a merevlemezt lecseréltetem egy 256 GB-os SSD-re, úgy, hogy vissza tudják telepíteni a Windows 10-et és a garancia is megmarad?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio laptopom, Windows 10-em és Kaspersky Internet Securitym van. A merevlemez vagy nem tudom mi folyamatosan írogat valamit. Hallom a halk zörgését. Mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Két eszközt akarnék Bluetooth-on keresztül összekapcsolni. Egy Sony Vaio laptopot, amin Bluetooth 4.0+HS van. A másik egy Nokia 216 telefon amin Bluetooth v3.0 A2DP van.
Valamiért a laptop nem érzékeli a telefont. Mi lehet a baj? Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
Van egy Sony Vaio SVF1532A1EW laptopunk. 2014-ben vettük. Mostanában vettem egy Nokia 216 telefont. Bluetooth kapcsolatot szeretnék létrehozni köztük de nem megy. Mi lehet az oka?Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Olyan laptopra amin COMBO audio jack csatlakozó van hogyan tudom csatlakoztatni ezt a mikrofonos fülhallgatót, aminek külön van a mikrofon és a hang jack dugója: [link]?
Köszi a választ!
-
ph2012
senior tag
Ezt a Lenovo laptopot mennyire tudnátok ajánlani: [link]?
Szigorúan csak internetezésre kell.
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Sony Vario laptopom van, Windows 10-et használok. Ha alvó állapotból kapcsolom be a laptopot akkor hangosan felpörög a ventilátor, ami 10-15 másodperc múlva elhalkul és utána normálisan megy a laptop.
Alvó állapot után miért pörög fel a laptop ventilátor? Alvó állapotban felmelegszik a laptop? Amúgy semmi baja a laptopnak.
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio SVF1532A1EW laptopom van. 2014-ben vettük, előtelepített Windows 8.1 operációs rendszerrel, amit Windows 10-re frissítettem. Mindennel meg vagyok elégedve csak egy dolog zavar. A Windows 10 indulásakor sokáig tart amíg a VAIO Care és a VAIO Update segédprogramok elindulnak.
Hadd kérdezzem meg, hogy mekkora probléma ha ezeket a programokat törlöm?Köszönöm a választ!
-
ph2012
senior tag
Skype-re a Windows 10 appját használom és nem a telepített Skype-ot. A hanggal gond volt a legutóbbi használatkor. Nem lehet, hogy a 1703-as frissítés miatt van? Eddig nem volt probléma és akkor is a Skype előzetes verzióját használtam.
Nálatok minden rendben a Skype app hangjával?
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio SVF1532A1EW laptopom van. Windows 10 1703-as frissítését ma letöltöttem. A frissítés elején ezt az üzenetet kaptam:
Ez mit jelet?
A frissítés megtörtént és eddig jól működik minden.
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio SVF 1532A1EW laptopom van. Vettem hozzá egy fülhallgatót, de túl erős a mély hangja. Kerestem a hang ekvalizert amiben lejjebb vehetném a mélyhangot, de csak egy ilyen hangkeverőt találtam: [link].
Létezik, hogy ennek a laptopnak olyan egyszerű hangkártya drivere van, amiben nincs ekvalizer, csak egy primitív hangerőszabályzó?
Köszi!
-
ph2012
senior tag
Ha olyan laptopot veszek amin FreeDOS van akkor arra hogyan kell telepíteni a Windows 10-et? Berakom a telepítő lemezt és egyből felismeri, hogy telepíteni kell? Ha nem akkor mit kell csinálni?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Van egy Sony Vaio SVF 1532 laptopom, előtelepített Windows 8.1-el amit frissítettem Windows 10-re.
Ha javítás miatt a szervizben újra kell telepíteni az OP rendszert akkor honnan fogják tudni a telepítő kulcsot? Nincs semmilyen matrica a laptop alján.
Melyik OP rendszert fogják újratelepíteni? a Windows 8.1-et vagy a Windows 10-et?Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
Laptop billentyűzetét hogy kell letakarítani úgy hogy a tisztítószer ne folyjon bele a laptopba? A fehér billentyűzetemen nagyon meglátszik a kosz.
Köszi a választ!
-
ph2012
senior tag
Vettem egy új laptopot, 6 cellás aksival. Ha hónapokig elköltözünk és le van áramtalanítva a ház akkor meddig bírja az aksi? Meddig maradhat áram nélkül egy laptop? Köszi.
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio SV F1532A1 laptopban azt hiszem 6 cellás aksi van. Ha le van kapcsolva a gép és semmilyen áramot nem kap hány hónapig maradhat kikapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla