- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #45851 üzenetére
Mind2 ramon 8 chip van, bár a régin egy oldalon, a kingmaxon pedig 2x4.
Okozhat az galibát, hogy 800mhz az "új" ram? A Hynix szerintem kisebb, bár nem láttam a matricákán, everest meg nincs a gépen... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Amilo li1718 laptopban eddig volt egy Hynix 768mb ddr2 ram.Most próbáltam beletenni egy Kingmax 1gb memoriát, de a gép nem érzékeli. Ha magában van benne, már a boot képernyő sem indul, ha pedig a régi mellé teszem, akkor egyszerűen sem a bios, sem a rendszer nem látja, csak az eredeti 768at. A tulaj állítja, hogy a ram jó, viszont én nem tudok életet verni bele. Minden lehetséges slot variációt kipróbáltam. Van valami ötletetek?
Köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
válasz
attilafree #38210 üzenetére
A legfrissebb catalist van fenn...
-
dodopek
addikt
válasz
attilafree #38208 üzenetére
3g ram van benne, plusz 512 dedikálva a vga-nak.Az kevés?
Nekem a régi asztali gépen 2gvel elment. Igaz, HD2600xt vga-val... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Adott egy hp probook 4710s gép. Eddig XP volt rajta, NfS HP,Sw Force Unleashed II vidáman elzörgött rajta. A gép most kapott win7 rendszert, viszont ugyanezek a játékok csak 8-15fps mennek.A beállítások ugyanazok a játékokban, mint xp alatt.Mitől lehet, hogy most sokkal rosszabbul megy?
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz
Zsolti1987 #28147 üzenetére
Stimmt! Hálásan köszönöm! Újraraktam a déli híd driverét, azóta az eszközkezelőben megjelent az elemek menű, és eltünt a sárga kérdőjel!
Mégegyszer köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
sziasztok!
F-S Amilo Li 1718 notebookot kaptam, de sajnos saját telepítő, és leírás nélkül. Találtam egy driver pack-ot, de maradt egy sárga kérdőjelem. Van valakinek ötlete, hogy ez mi lehet? A driver chekker szerint minden rendben van, ls minden napra kész,tehát nem tudja megmondani, hogy minek nincs drivere.
Előre is köszi a választ!
Dodo -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Hogy érdemesebb használni a notebookot,hogy az a lehető legkímélőbb legyen az akkunak?Csak akku,és töltőre tenni,ha lemerült,vagy folyamatosan hálózatról?Esetleg akku ki,és csak hálózatról?
Köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Most megyek venni egy használt laptopot.Egy Compaq-ot.Van valami,amire kifejezetten figyeljek egy 6-7 éves gépnél?Viszek Everestet,HD sentinelt,megmindenféle dolgot, hogy ki tudjam próbálni a catlakozókat,meghajtót,ilyesmit...
Szóval mire figyeljek?
Köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
szaizstok!
Most vettem meg életem első notebookját.A boltban elfelejtettem megkérdezni, hogy ennek az akkuját kell e formázni,vagy igényel e bármiféle Első beavatkozást.
Előre is köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Most akarnak adni ajándékba egy Compaq Evo N150 R tipusú notebookot.Meg tudjátok mondani,hogy milyen akku kell ebbe?Vagy hogy mennyibe kerül egy új akku?
Köszi!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen házat vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest