- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok!! Valaki tud valamit az MSI GX600-as laptopoknál előforduló webkamera hibáról?? amikor a kamera gombja a windows keresőt nyitja meg, és sehogy máshogy nem lehet elindítani a kamerát...
-
vranyek
aktív tag
Na so...megtaláltam a hiba forrását, azaz a folytonos lefagyás rázkódásra, illetve fekete képernyős indulás okát...GX600-asban 2 memória foglalat van, alsó a 0. felső az 1.-es, na már most a felső, azaz az 1.-es foglalatba helyezett memória akasztja ki a gépet, nem a memóriával van gond, mert kipróbáltam mind a kettőt az alsóban, úgy jó volt, de ha mind a kettőbe vagy a felsőbe teszek ramot, akkor produkálja a gondot! van erre valami megoldás, vagy fogadjam el, hogy 3 giga helyett most 2 lesz benne, amíg nem lesz pénzem új gépre????
-
vranyek
aktív tag
MSI GX600-am van, olyan problémám van vele, hogy tegnap óta több indításnál is még a bios előtt lefagy, magyarul csak fekete képernyő fogad, vagy ha elindul a windows, akkor esetleges "trauma", azaz kisebb rázkódás, lökés hatására lefagy a gép, vagy újra indul, vagy bekékhalálozik...régebben is előfordult egyszer-egyszer, de most tegnap óta folyamatosan rossz...winyónak nem lehet baja, az 100%-os...ötlete valakinek????
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy általában csak játék közben valamikor 5 perc után, valamikor 1 óra után, de fogja magát a gép, akad egyet a játék, bevibrál a kép, itt-ott kisebb-nagyobb grafikai hibák jelennek meg, majd amikor abbamarad, utána minden helyre áll, de 10-20 fps-t zuhan a képfrissítés, szaggat az egész,és úgy marad, és csak a gép újra indításával szűnik meg újra... már kb 1-1,5 éve fenn áll ez a gond kisebb kihagyásokkal, tehát nem mehetett tönkre semmi, mert akkor el sem indulnának a játékok ennyire sem...mi okozhatja ezt???
-
vranyek
aktív tag
Most már k.vára kezd elegem lenni ebből a gépből... formázás után vissza akartam rakni az eddigi drivert, amivel semmi gond nem volt (266.58) erre most az nvidia vezérlőpult szart be, megnyitom, de majdnem üres, nincsenek benne a megszokott beállítások... mi a rohadás van most már ezzel a géppel???
feltettem valami 280.26-os bétát, azzal jó a control panel, de a riva tuner nem... -
vranyek
aktív tag
Ezt a drivert találtam msi gx600-hoz, ez van olyan jó, mint az nvidiás driverek????
-
vranyek
aktív tag
válasz
NTonee #31065 üzenetére
formázás után, teljesen szűz rendszeren is ezt csinálja a webkamera, úgy, hogy még net sem érte a gépet, tehát frissítés sem érkezhetett... ezért gondolom, hogy a bios frissítés lehet megoldás, mert a bios-szal vannak összefüggésben a funkció gombok, a system control manager csak kezeli őket...
-
vranyek
aktív tag
válasz
NTonee #31063 üzenetére
a webkamera alkalmazás feltelepítése és indítása után azt írja ki, hogy nincs kamera telepítve, és nem működik, mindenképp a gombbal kellene telepíteni először, de arra meg akármit csinálok a windows kereső indul el...
biztos, hogy jó az új driver a kártyához, a kompatibilitással nem lehet gond, más lesz a probléma... -
vranyek
aktív tag
válasz
NTonee #31061 üzenetére
Igen, windows 7, 32 bites van fent már 2 éve, sose kellett alkalmazás a webkamerához, csak a gombot kellett megnyitni, ami egyik napról a másikra kezdte ezt produkálni...
A system control manager hogy tud bármit is frissíteni? az csak egy háttérben futó segédprogram nem? legalábbis és semmilyen funkciót nem tudok vele végrehajtani, ha rákattintok tálcán jobb gombbal, akkor is csak bezárni tudom, vagy megnézni a verziószámát
leszedtem az egyetlen bios frissítést,amit találtam, amiben ezek találhatóak:
- E163AIMS.112
- EAFUDOS.exe
- flash.bat -
vranyek
aktív tag
válasz
NTonee #31057 üzenetére
hát ez az, hogy a hivatalos, friss nvidia drivert szeretném feltenni, és próbáltam már mindenhogy, leszedtem teljesen az előzőt, már szinte mindent kipróbáltam, de telepítés után kiírja, hogy fel van telepítve, mégsem működik, nem ismeri fel, és a tulajdonságaiban meg azt írja, hogy az eszköz nem megfelelően működik ezért leáll, és csak a 266.58-as verzióval hajlandó működni...
(ja és még valami, mivel az nvidia oldalán a saját videokártyámhoz választom ki a drivert, nyilván kompatibilis (8600M GT)a webkamerának meg nincs drivere, van egy bekapcsoló gombja, amivel automatikusan kellene telepítenie magát, de úgy egy éve azt csinálja, bárminemű előjel nélkül, hogyha megnyomom, akkor a windows kereső nyílik meg...
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok!
Telepített itt már valaki MSI GX600-214HU típusú laptopra új biost??? történetesen egy frissítést találtam, egy 2010-es 163a_112-es jelzésűt...
hogy érdemes frissíteni?
(szükséges lenne szerintem, mert a vga sem enged friss drivert feltenni, és a webkamera sem indul el, feltehetően a régi bios miatt)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- NBA és kosárlabda topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest