- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
forest_ns
tag
Hali!
Tud valaki DVI - S-video átalakítót (létezik-e egyáltalán), mert nem találtam eddig sehol.
-
forest_ns
tag
Ne felejtsd el, hogy netezésre és letöltésre keres laptopot, ahol a 256 kb gyorsító nem nagy szám, de egyáltalán nem kevés hozzá! (Sőt...)
A HP-ről én is így vélekedtem (de azt csak az Acer véleményezésem után dobta fel), azt ajánlom inkább.
Úgyhogy olvasd végig, mi az igény és utána szóld le más hozzászólását! Amúgy meg "Mindig van jobb"! -
forest_ns
tag
Kösz a válszaszt, minden tiszta
-
forest_ns
tag
Tehát minden az aksi vezérlésén múlik. Ez a vezérlés az új aksiknál ugyanaz lehet? Mert mint írtad, a folyamatos töltés árt az aksinak, de azt honnan tudhatom, folyamatosnan tölt-e? Mint írtam a Vezérlőpult/Energiagazdálkodási lehetőségek-nél az a telepikonra kattintva írja ki, hogy hálózati táplálás, nem pedig a laptopra (a telep van-e táplálva vagy a laptop?
).
-
forest_ns
tag
Nekem XP van fennt, az nem írja ki nálam (kali), de a "szoftveresen is ki lehet kapcsolni a töltést" (rohammokus) remélem nem csak a vistára vonatkozik, az XP is automatikusna tiltja, mert azt írja a telep energiaállapotára annak ellenére, hogy 100%-on van, hogy "Hálózati táplálás". Bár ennek a litiumos aksi miatt nincs jelentősége akkor, igaz?
Köszönöm a válaszokat! -
forest_ns
tag
Újfennt én!
Egész jó kis vitafórum lett itt az aksi töltéséről, de én csak azt szeretném tudni; kivegyem-e az aksit vagy ne, ha hálózatról van üzemeltetve folyamatosan a laptop ?(Csak néha használóm aksiról.)
-
forest_ns
tag
válasz
Shadowfax #9911 üzenetére
A light sensor, a silent mode utility tényleg működik, de arra nincs szükségem, hotkex utilityt ehhez a géphez nem találtam, csak brihtness and volume modulate utilityt, ami dll hibával le is áll.
A light sensor meg egyfolytában visszaveszi a fényerőt annyira, amennyire nem kellene (ha letakarom az érzékelőt, 0%-ra kellene raknia afényerőt?!). -
forest_ns
tag
Siker!
Ha valakinek hasonló problémája akad, próbálja meg EZZEL!
Igaz csak a fényerőt lehet vele állítani, hotkeyt egyáltalán nem kezel. Nekem segített, miután kipróbáltam vagy 15 programot! -
forest_ns
tag
Lenne még egy nagy problémám! Amilo pa2548asom van, rajta xp. A gond az, hogy ha nincs hálózati áramra csatlakoztatva, a fényerőből nagyon visszavesz, de pár órája egy újraindítás után hiába volt hálón, alacsony fényerővel indult!
Azóta sem tudom visszaállítani, a Control panelben levő fényerő, és gamma nem orvosolja a megoldást. Lehet, hogy van valami külön háttérvilágítás, de azt nem tudom, hol lehetne állítani. Ha valaki tudja, hogy lehetne orvosolni, írjon, így szinte semmit sem látok. -
forest_ns
tag
Következő kérdésem az lenne, hogy van egy cserélhető lemez nevű meghajtóm, ami tulajdonsága szerint 0 byte-os, rákattintva "Nincs iylen meghajtó" üzenetet dob, és ez lehet e az, amit úgy hívnak, EISA, közérthetőbben Vista recovery partícó? Főként azért kérdéses, mert a szimpla rendszerhelyreállító partíció általában max 10 giga, de nekem összesen 16 hiányzik (160as vinyó, ebből van egy 41és egy 103 gigás partícióm).
Mási verzió; azt olvastam valahol, hogy a vistát, és a laptop drivereit fel szokták rakni egy rejtett partícióra. Lehet,h ez az? Ha igen, hogyan lehetne ezt elérhetővé tenni, a "Cserélhető lemez" ikont eltüntetni, a gigákat visszakapni? -
forest_ns
tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, ha rendszeresen hálózatról üzemeltetem a laptopom (FS), ajánlatosabb e kivenni az aksit, vagy semmi baja nem lesz.
Aktív témák
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest