- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Julot
aktív tag
válasz
mattew #31470 üzenetére
Szia!
Próbáljatok csinálni a kékhalál képernyőről egy fényképet, és linkeljétek be ide, hogy tudhassuk miért történik, így biztosabb okokat tudunk mondani, de a leírásod alapján ez videokártya hibának tűnik, ha garanciális még a gép, rögtön vigyétek vissza a boltba!
Üdv.:
Julot -
Julot
aktív tag
válasz
bufflak #31423 üzenetére
Szia!
Csak azért kérdeztem, mert a bolt ahol vettem ehhez a céghez küldte alaplapcserére a gépem, és érdekelne mire számíthatok. Mert ugye ez nem egy kis javítás, ergo darabokra szedik és nem szeretném hogy a 2 hetet használt, újonnan vett gépemet úgy kapnám vissza, hogy nem a gyári összeszerelési minőséget hozza... vagy egyáltalán bármi gondom lesz a jövőben vele a javítás miatt, esetleg nem mindegyik hibát javították ki. Mert az elektronikai hibák mellett (videokártya hibájából eredő képernyő becsíkozódás, fagyás, kék halál illetve kártyaolvasó nem ír csak olvas) volt mechanikai baja is (Tapipad gombjai kissé be voltak esve, zörgött, lötyögött) Nagyon keményen megdolgoztam a 180k.-s áráért.. Többet nem vennék Lenovót, az is biztos, legalábbis IdeaPad szériából...
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Julot -
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Profi Szerviz (Budapest) Lenovo márkaszervizéről? Konkrétan a hozzáállásuk, elvégzett javítás minősége, megbízhatósága érdekelne!önöm a válaszokat4
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Julot -
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo G770GH laptopom van i3, Radeon 6650M 2GB, Win7x64. Olyan problémám lenne, hogy hd video lejátszás közben ( KM-Player, vagy MPC-HC, dxva illetve nélküle is próbáltam ) 10-15 perc után kék halállal fagy a windows. Van elképzelésetek, tapasztalatotok, hogy mi lehet a gond?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv.:
Julot -
Julot
aktív tag
válasz
eketomy #29397 üzenetére
Részben megoldódott a probléma. A hiba oka, hogy valamiért a Kingston memóriakártyáira, microSD adapterel használt kártyáira valamiért nem tud irni. Minden más márkával rendben működik. Hogy miért nem tudom...
Más kérdés: Recovery partició tartalmát ki tudom írni/menteni valahogy?
Köszönöm!
Üdv.: Julot -
Julot
aktív tag
Sziasztok! Boldog tulajdonosa lennék egy Lenovo G770GH notebooknak, de van egy gondom a beépített kártyaolvasóval. Nem tudok törölni, és írni a memóriakártyákról/-ra. (más számitógépen gond nélkül tudtam) Az eszköz tulajdonságainál azt irja ki, hogy "az eszköz írásvédett meghajtóként lett csatlakoztatva" namost ez ugye egy beépített kártyaolvasó, így nem igazán értem. Annál is inkább nem, mert állítási lehetőséget sem találtam. Új telepítésű 64 bites win7 van fent. A segítségeteket kérném, hogy tudnám megoldani, hogy írni és törölni is tudjak a memóriakártyákról? Köszönöm! Üdv.: Julot
Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB dobozos
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer notebook /i5-10300H, 8GB , GTX1650 Ti/ (használt)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest