Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- iPad topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
csaszi75 #50162 üzenetére
Telekomtól vásárolt, de független a készülék.
Ugyan az a Telekomos SIM kártya lett beletéve, ami korábban a 13T -ben volt.
Már volt benne másik Telekomos SIM és Yetteles SIM is. Mindkettővel tökéletesen felcsatlakozik az RCS -re, ugyan azzal a Google fiókkal.Ahogy visszakerül az én eSIM -es számom, azonnal beragad a Beállítás résznél.
Egyébként már mindenféle reset volt (amit javasoltál az is), gyári visszaállítás is.
Pont ezért egyszerűen nem értem a dolgot. Az egyetlen felvetésem az, hogy a telefonszámom, vagy az ahhoz párosult valamilyen belső azonosító a Google rendszerében beragatt, vagy valamilyen tiltás alá került, ezért nem megy végbe a hitelesítés. De a Google nem hajlandó többet érdemben foglalkozni a problémával csak leráznak sablon megoldási javaslatokkal. De mivel csak az én számommal van gond, ezért simán elképzelhető szolgáltatói oldalról is valamilyen belső hiba, de ők is annyival leráznak, hogy a "technikus" nem lát hibát. Konrétan hibajegyet sem tudnak felvenni rá, mert nincs olyan, hogy RCS hiba csak SMS.#50161Viktor0610
Köszönöm neked is a választ. 100% -hogy nem magával a készülékkel van a probléma, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest