Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
Sziasztok!
Huh, szerintem elnézést kell kérnem, mert mintha nem ide tartozna a kérdés (talán kicsit off). De most rendelném meg a gépet (ezért azonnali kérdés) és utolsó simítás lenne ez a kártya a "sima" 2060 helyett (az Geforce lenne): [link]
Kérdésem: sosem hallottam erről a márkáról. Merjem megvenni?És ha már itt tartunk: megéri a geforce helyett? Az majdnem 20 ezerrel olcsóbb.Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Ugye ez túl olcsó (az), tehát ne bízzak benne?
-
AkosAkos
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy erős, használt PC-t 110.000 Ft-ért (játékhoz, FULL HD felbontásban)?
-
AkosAkos
aktív tag
Lumia 520-asom képernyője betört, semmit nem érzékel, így gép segítségével kéne átrakni a telefonon lévő névjegyeket egy Android telefonra. Ezt hogyan tehetném meg? Előre is nagyon köszönöm!
-
AkosAkos
aktív tag
GYORS SEGÍTSÉG KELLENE
Az LG HT805TH házimozin, ha berakom a pendrive-ot zenehallgatás miatt, akkor csak az első két hangszóróból jön zene. Hogyan lehetne megoldani, hogy mindegyikből szóljon? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Látszólag semmilyen program nem megy, mégis van fel -és letöltés a gépemen a netre(néhány byte). Mitől?
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Elég sokszor lefagy a gépem a Windows 7 indításakor a "Windows indítása" képnél. Ez mitől van és mit tehetnék ellene? Előre is köszönöm!
-
-
AkosAkos
aktív tag
Miért kell percekig várnom a gépem (adatlapomon) bekapcsolásánál ahhoz, hogy valamire kattintani (főleg a netre) tudjak fagyás, nagy belassulás nélkül? Szerintem elég jó gépem van. A Winchesterrel van baj? Kb. 5 éves, 7200rpm-es.
Fontosabb kérdés (jelenleg): Valamint van még egy gép ami aztán tényleg elképesztően lassú, folyamatosan, de nagyon. Nagyon régi gép. Mit érdemes cserélni benne ha csak netre van használva? Itt is winchester?[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Mostanában ha videót konvertálok vagy játszok akkor néha (vagyis már egyre többször) kikapcsol a gépem. Mitől lehet? A melegtől? Netán a portól? Vagy más? Mit tehetek ellene?
-
AkosAkos
aktív tag
válasz Rivaul #47699 üzenetére
Amikor írtam a profilomba az adatokat akkor tényleg elég gyenge tápom van (nem is kicsit). Most se egy csúcs darab, de szerintem a gépemhez bőven elég (FSP Hexa 400W). Egyébként játék közben IS csinálja (bár mostanában ritkán játszok), de videó konvertálásnál is ki szokott kapcsolni.
A processzor egyébként húzott (bővebben a profilomban).
Szóval:[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Mostanában ha videót konvertálok vagy játszok akkor néha (vagyis már egyre többször) kikapcsol a gépem. Mitől lehet? A melegtől? Netán a portól? Vagy más? Mit tehetek ellene?
-
AkosAkos
aktív tag
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Miért kapcsol ki a gépem ha Freemake-el videót konvertálok?
-
AkosAkos
aktív tag
Nem tudtok egy programot ami egy MKV fájlt AVIba konvertál? Egyet sem találok a Freemake-en kívül, de az meg néhány százaléknál kikapcsolja a gépet minden alkalommal...
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Üdv!
Gondolkodom egy e-könyv olvasó beszerzésén. Mindegy, hogy melyiket veszem? Az olcsó se fogja rontani a szemem, stb? Tudnátok ajánlani egy jó, de olcsót? -
AkosAkos
aktív tag
Mi az a makró? Hogyan használhatnám(A4 Tech egér)?
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
NAGYON FONTOS ÉS SÜRGŐS, KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Valaki elmagyarázná hogyan lehet tabulátorral megoldani (most erről semmit sem tudok), hogy középen két szó egymástól valamilyen távolságra hogyan legyen.[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Nekem az AMD Vision Centerben a teljesítmény fül alatt csak a GPU tuningolására van lehetőség(csak egy menüpontom van). Hogy lehet, hogy másnak ilyen is van:
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
AMD Overdrive-ban pontosan hol tudom emelni az órajelet, stb?
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Állítólag AMD Vision Centerben lehet a procit is húzni, de nekem nincs benne ilyen opció. Nektek?
-
AkosAkos
aktív tag
Hogy tudnék egy DVD filmen egyszerre két feliratot megjeleníteni? Vagy ezt így nem lehet? És nem DVD filmen?
-
AkosAkos
aktív tag
Melyik programmal(benchmark) tudnám megnézni, hogy a VGA-m(7770) meddig bírja a húzást?
-
AkosAkos
aktív tag
Köszönöm a segítségeket!
-
AkosAkos
aktív tag
Üdv!
Word 2010-ben hogy lehet megcsinálni, hogy a szövegben két szó felett vízszintes vonal legyen? -
AkosAkos
aktív tag
válasz Intel fan11 #38100 üzenetére
Fél percig tartott megtalálni.
"Jelenleg bruttó 2540Ft súlytól és távolságtól függetlenül, amely magában foglalja a GaranciaFutár szolgáltatásunkat. Csak könyv, játék vagy televízió rendelése esetén a szállítás költsége rendelési összegenként változó, bruttó 4999Ft-ig 813Ft, 6999Ft-ig 448Ft, 9999Ft-ig 250Ft, efelett ingyenes. Amennyiben könyveken, játékokon vagy televízión kívül mást is tartalmaz a kosár, úgy az eredeti, kedvezményes szállítási költség, a 2540Ft érvényes."
szerk: Látom, már válaszoltak, bocs, így adta be a fórum(nem láttam a válaszokat).[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Hogy tudom Kompozerben megcsinálni, hogy a táblázat első sora egy oszlopos legyen(de ugyanolyan széles, mint a többi)?
-
AkosAkos
aktív tag
Mi az az UPNP és mi történik ha kikapcsolom?
-
AkosAkos
aktív tag
válasz SüdiLaller #36949 üzenetére
Csak az a két lehetőség van, hogy fájl lecserélése és, hogy ne csináljon semmit....
-
AkosAkos
aktív tag
Nemrég két számomra fontos dolog(főleg az első) eltűnt a Windows 7-ből és nem tudom hol lehet visszaállítani. Ehhez kérnék egy kis segítséget.
Ha egy fájlt másoltam egy olyan mappába amiben már van egy ilyen nevű fájl akkor kiírta, hogy kicserélje e a fájlt vagy ne tegyen semmit esetleg nevezze át az egyiket és így mindkettő megmarad. Na ez utóbbi dolog már nincs. Hol lehet bekapcsolni?
A másik dolog az, hogyha rányomtam pl. egy videóra alul kiírta a méretét, felbontását, képkocka/másodpercét, stb. Na ez sincs már és tudom, hogy ezt meg lehet nézni máshol, ez nem is annyira fontos csak ha valaki tudja a választ akkor leírhatná. Előre is köszönöm! -
AkosAkos
aktív tag
Nemrég két számomra fontos dolog(főleg az első) eltűnt a Windows 7-ből és nem tudom hol lehet visszaállítani. Ehhez kérnék egy kis segítséget.
Ha egy fájlt másoltam egy olyan mappába amiben már van egy ilyen nevű fájl akkor kiírta, hogy kicserélje e a fájlt vagy ne tegyen semmit esetleg nevezze át az egyiket és így mindkettő megmarad. Na ez utóbbi dolog már nincs. Hol lehet bekapcsolni?
A másik dolog az, hogyha rányomtam pl. egy videóra alul kiírta a méretét, felbontását, képkocka/másodpercét, stb. Na ez sincs már és tudom, hogy ezt meg lehet nézni máshol, ez nem is annyira fontos csak ha valaki tudja a választ akkor leírhatná. Előre is köszönöm! -
AkosAkos
aktív tag
Pontosan mi is ez az LCD Overdrive? És Catalystban mi az a három részre osztott kép a menüjében, ott mit kellene csinálnom? Mit érek vele ha bekapcsolom?
Előre is köszönöm a választ! -
AkosAkos
aktív tag
Pontosan mi is ez az LCD Overdrive? És Catalystban mi az a három részre osztott kép a menüjében, ott mit kellene csinálnom? Mit érek vele ha bekapcsolom?
Előre is köszönöm a választ! -
AkosAkos
aktív tag
Ez: Samsung HT-E355?
-
AkosAkos
aktív tag
(#35435) grrpowa: Nem.
Bocs, véletlenül nem a válaszra nyomtam.[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Tudnátok mondani egy 5.1 házimozi rendszert, nagy hangfalpárral max 45k-ig(tudom, hogy ennyiért ne várjak csodát)?
Vagy ez jó lenne: Samsung HT-E355? -
AkosAkos
aktív tag
Több, mint egy percig megy a leállítás képernyő.
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Az mitől lehet, hogy eléggé sokáig tart míg kikapcsol a gépem(adatlapomon)?
-
AkosAkos
aktív tag
Skype,tableten(Android):ha csoportban vagyok a többiek nem hallják amit én mondok. Mit kellene csinálni,beállítani?
Előre is kösz a segítséget! -
-
AkosAkos
aktív tag
Van a gépemben 3 hangkimenet. Hátul,elől és a monitoron(HDMI). Van egy 2.0-ás hangszóróm és egy fejhallgatóm. Ha ezek egyszerre vannak csatlakoztatva(mindegy hogyan) és bekapcsolok valamilyen zenét(vagy filmet,mindegy)akkor csak az egyikből szól(ami hátul van bedugva). A vezérlőpultban ha kipróbálom akkor mindkettő működik. Hogy csinálhatnám meg azt,hogy ha mondjuk játszok a fejesen és át akarok váltani a hangszóróra(mert mondjuk meg akarok valamit mutatni valakinek és nem akarok ki-be huzigálni)?
-
AkosAkos
aktív tag
Mit jelent(játékban)az MSAA és az SSAO?
-
AkosAkos
aktív tag
Lehetne egy kérésem?
Az ATI videókártyákkal már elég jól tisztában vagyok és azért már az AMD procikat is eléggé ismerem....
De az Nvidia VGA-k,Intel CPU-kat nagyon nem vágom.
Valaki elmondaná röviden,hogy melyik széria erősebb,jellemzők,most aktuálisak,stb...
Előre is köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Nem tudom írni a pendriveomat,mert néhány napja azt írja ki,hogy írásvédett(formázni se tudom).
HELP!!! Sürgős![ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
-
AkosAkos
aktív tag
Szeretném frissíteni a T-mobile-os Sony Ericsson Xperia Arc S-emen lévő 2,3,4-es Androidot a 4.0.4-esre(ICS). Ennél feljebb ugye nem tudok frissíteni? Nem lesz lassabb a mobilom az ICS-től? Hogy tudok úgy frissíteni,hogy megmaradjon minden dokumentum,játék,játékmentés ami most rajta van? Köszönöm a segítséget!
-
AkosAkos
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
AkosAkos
aktív tag
Nem találtam megfelelő topikot,de gyors segítség kéne,köszönöm!
Egy játék(World of Warplanes beta) C: meghajtóra töltődött le,ami már majdnem teljesen tele van,nem a D:-re. Most kéne még a telepítéshez néhány giga szabad hely. A Windows felajánlotta,hogy tud törölni néhány fájlt. Ha törlöm az "Ideiglenes fájlok"-at akkor több,mint 9GB-ot felszabadítok. Ezt törölhetem? Így mit veszítek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- MikroTik R11e-LTE Mini PCI-E hálózati kártya
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER Dual EVO OC 12GB GDDR6X 192bit (DUAL-RTX4070S-O12G-EVO/90YV0KC0-M0NA00)
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest