- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
joecontra #45021 üzenetére
nekem egy ilyesmi van és semmi gond nincs vele már 2. éve. Minden rendben megy vele.
(#45022) anonymus89: Más nincs. Esetleg még ezeknek a csatlakozóját nézd meg, hogy jól bele van e illeszkedve a kábel és a rajta található fém csatlakozó. Széthúzva úgy is látszik.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
anonymus89 #45019 üzenetére
közben meg is van: [link] itt elég szépen le vannak írva miket kéne megnézned. Ha ezt mindet kizártad, akkor tényleg valami az alaplappal lesz !!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
anonymus89 #45013 üzenetére
Gondolom a vga-nál nincs tuning. Nincsenek piszkálva az órajelek.
Minden esetre nézd meg a video memóriát, ellenőrizd le, pl ezzel: [link]Ha nem talál hibát, akkor meg kéne nézni a bios-t. Frissíteni, ha ez is megvolt, és továbbra is jelentkezik, illetve a VGA illeszkedésnél is minden rendben. Másik pci-e foglalatban is fent áll a hiba, akkor lehet valami csatlakozót nem kötöttek be az alaplapra és kevés feszt kap a kártya.
Valahol olvastam már ilyet. Így végig lett zongorázva amit írtam. Megpróbálom megkeresni neked. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
anonymus89 #45010 üzenetére
egészen pontosan mire is. Ne haragudj, de elég sok topicban próbálok segíteni, így most vissza olvastam egy kicsit, de nem találtam 10-15 hsz-ben, hogy miről beszéltünk volna...
-
DJ WOKKY
addikt
próbáld meg a nem tudom a dal címét topikban.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #44991 üzenetére
én passzolom a kérdést. Már annyiszor megmásítottak ennek az időpontját, hogy passz
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
anonymus89 #44984 üzenetére
ha nem lazult ki, mint előttem írták, akkor maradj ugyan ezen a vonalon és nézd meg a tápnak ezen ágán, hogy milyen fesz.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
intercooler #44964 üzenetére
esetleg a billentyű-nél nézhetsz valamit, de nem hinném. Próbáld meg a bill. topockba.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
intercooler #44962 üzenetére
értem. a logitech oldaláról nem tudsz a logi-hoz leszedni ?? én nemrég vettem egy logitech mk300-at, azzal semmi gond, természetesen a gyári lemezét használtam.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
intercooler #44960 üzenetére
a drivert feltetted ? talán az nem win 64bit kompatibilis, hanem xp. nem ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Realradical #44952 üzenetére
van ez így
dobj be egy kávét és go, csapj a lovak közzé
Istyu74: Próbáld meg első lépésben a vírusirtást.
-
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #44744 üzenetére
esztétika és kényelmesség funkció
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
lecsokolbi #44735 üzenetére
a kék halálok a ram/ok nak köszönhetők, illetve másodlagosan a cpu-nak. A helyedben letesztelném mind a kettőt, de persze a ramokkal kezdve.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
crysis 2011 #44599 üzenetére
megtaláltad máshol ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
kételkedem #44495 üzenetére
köszi az ismereteid átadását sensei
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Realradical #44492 üzenetére
ez tény
valaki ilyen téren gazdagodik meg, úgy hívják, hogy betörő, és lopó
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
jozsi252 #44474 üzenetére
Általában UTP patch kábelt értünk utp alatt. Ezzel kötjük össze a gépet és a routert, swich-et, hub-ot.
Korábban az UTP crosslink, vagy kereszt kábellel kötöttek két gépet össze direktbe.De mindegy milyet veszel, mert csak arról van szó, hogy az új hálózati csatolók már felismerik ha rossz kábelt használsz, és képesek alkalmazkodni hozzá. Jövőben már nem fog kelleni emiatt külön cross kábel.
szerk.: na többen is sikeresen beelőztek. Azért kifejtettem teljesen, hátha hasznát veszi egyszer
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Realradical #44444 üzenetére
igen, bár ott egy kicsit rosszabb ilyen téren a helyzet
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Satyricon #44434 üzenetére
a lökhárítót belülről tudod levenni. alábújsz és ott meglátod a csavarokat, amik odafogják. Esetleg ha meglazítod őket, és egy picit mozgatod, akkor nyersz egy kis teret, hogy tudj egyenesíteni a megferdült vonószemen.
Ha pedig összetört a lökhárítód műanyag része, akkor már kivágnék egy négyzet alakút (később úgy is úgy csinálja meg a műanyag hegesztő is) és akkor kijön a vonószem, a lökös darabokat meg majd levakarod valamivel. De így nem okozol nagyobb kárt, mint amid van.
Mondjuk ha csak repedt a lökös, akkor nem vágnék ki rajta, mert azt össze lehet majd varrni. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Realradical #44346 üzenetére
sajnos nem.
Már úgy is próbáltam, hogy amit adtak telepítő lemezt, bemásoltam mindent a mappájába, de így sem jó. nem tudom mi van vele... -
DJ WOKKY
addikt
sziasztok. A tegnapi kérdéseimből a notebooknál már csak egyetlen dolog nem működik.
Asus A52JE típus.
A wi-fi-t nem tudom működésre bírni. A noti bekapcsolásakor már rögtön megjelenik egy ablak, amiben az alábbi hibaüzenet fogad:
Nincs telepítve illesztőprogram.
Az asus honlapjáról pontos típussal xp rendszer kompatibilitással kikerestem a hozzá való drivert. Ki is adott 3-at. feltettem mindet sikeresen, de még sem jó
Most mit csináljak ? A wi-fit egyébként be- és kikapcsolni tudom. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
pocokxx #44316 üzenetére
igen, úgy csatlakozik. A jelszó ugye ott be is van írva.
Aztán az internet kábelt ki kell húzzam, hogy bedugjam a routerbe, a routert pedig összekötöm a géppel. Csináltam már nem 1x. Legutóbb barátnőmnél is ment minden szépen.(#44317) daa-raa: igen, így volt barátnőméknél is. De itt nem jutok el odáig, hogy ezt a driver telepítés közben megadjam neki. Előtte már bedobja ezt a hibát.
Hogy miért, nem tudom... -
DJ WOKKY
addikt
ismét én.
van egy d-link dsl- 360R modem és most vettünk egy tp-link TL-WR340GD router. A routert szeretném feltelepíteni, viszont a legvégén, amikor már összedugtam mindent, ahogy kéri a telepítő csatlakozik az adapterrel, az megvan, viszont kiírja, hogy nem talál hálózatot.
A gépet látja, mert a visszajelzés él, a modemet szintén látja, mert onnan is jön a visszajelzés.
Viszont ugye az internetet korábban mindig manuálisan kellett indítani, ezzel lehet a baj, hogy az nem lenne akkor csatlakozva ??? -
-
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
kenwood3 #44295 üzenetére
oké ezzel meg vagyok, viszont a rendszer telepítésnél kaptam egy hibaüzenetet, hogy állítsam be a tárolót.
Tároló: ahci módban van.
pontosan: 2. ára is beadta: Végezzen vírusellenőrzést. Távolítsa el az esetleges újonnan telepített merevlemezeket, és merevlemez-vezérlőket. Ellenőrizze, hogy a merevlemez megfelelően van e konfigurálva és lezárva.
Futtassa a: CHKDSK/F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indítsa újra a szg,.-et.technikai info:
STOP:
0x0000007B (0XF78D2524, 0XC0000034, 0X00000000, 0X00000000) -
DJ WOKKY
addikt
sziasztok. most vettünk egy új asus notebookot és mit kell tennem, hogy a rendszert feltegyem rá, mert nem akarja beolvasni a telepítő lemezt... kell előtte valamit csinálni neki ?
Full új, most lett kibontva a dobozból. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
haromegesz14 #44278 üzenetére
ez engem is érdekelne, ha van ilyen
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Psychopeti #44257 üzenetére
igen
Valóban.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Psychopeti #44254 üzenetére
ez a chipset, mint írták előttem is. Ezt le lehetett olvasni a képről is. De a gyártó még mindig kérdéses. Kb. egy órát keresgéltem, de nem találtam semmi olyat, amin el tudtam volna indulni. Képeket is nézegettem jó párat, de ami hasonlított, az meg nem ez volt, sőt a chipsete sem egyezett.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Psychopeti #44250 üzenetére
ha intel, akkor lenne rajta valahol legalább egy chip amin szerepel az intel szó. bár még a régebbieket nem zárom ki, azoknál van ilyen össze-vissza forma.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Psychopeti #44240 üzenetére
sajnos akkor így nehéz lesz. merre laksz ? mert esetleg valaki még tud neked beletenni hardvereket, hogy beinduljon és legalább meg tudnátok úgy nézni.
egyébként igen, az a vga csatlakozója. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Psychopeti #44238 üzenetére
kell memó is igen, azt hittem rendszerrel telepített gép. De akkor a szoftveres részt hanyagoljuk.
A cpu-ra pedig kell hűtő igen. Így ne kapcsold be többet.az a baj, hogy ezek a számok: cs4968AM csak a chip-ek nek a neve. ami az alaplapon van.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged