- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz gyáliSanyi #6976 üzenetére
Az sajnos gagyi és szinte senki nem játssza.
-
Ilsyde
őstag
válasz gyáliSanyi #6974 üzenetére
A multija viszont olyan mint az UT. Ennél jobbat vagy populárisabbat nem fogsz találni.
-
Ilsyde
őstag
válasz gyáliSanyi #6972 üzenetére
Rise of the Triad. Holnap jon ki.
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
Detroitra a Car Tycoont adja ki a wiki, a Car Tycoonra meg az Automationt.
-
Ilsyde
őstag
válasz cannibal #5618 üzenetére
Kozben látom hogy a Warlocknak lett demoja Steamen. Ennél nem fogsz Civ5-re jobban hasonlító játékot találni.
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
Ground Controlra emlekszem, habzott a szam mikor valaki strategianak hivta. Jo latni hogy te nem.
Talan a Dawn of War 2 meg a Company of Heroes is belefer ebbe a kategoriaba, bar az utobbiban ido utan felerosodnek a strategiai elemek.
Homeworld nagyon jo de a masodik resszel soha nem jatszottam. Voltak magyar koppintasok is Haegemonia meg Imperium Galactica neven de rajuk sem bagoztam anno. Ugy voltam/vagyok vele hogy magyar jatek = sztorno S.W.I.N.E.-t sem probaltam, bar lehet hogy azt erdemes lett volna.
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
válasz huskydog17 #5292 üzenetére
Syberia sorozatot nem szeretem mert nem logikus a fejtorok megoldása (használj mindent mindennel, aztán majd lesz valami). Ezeket mindenképpen ajánlom:
Broken Sword 3
The Longest Journey
Dreamfall: The Longest Journey (az elozo folytatása)Az elsot a humora, a másik kettot meg az igényessége, atmoszférája és torténete miatt.
-
Ilsyde
őstag
Earth sorozat ugrik ra be, igaz azokkal nem jatszottam sokat (Earth 2140, 2150 meg 2160 is volt talan. Na meg a Warzone 2100) es a listan is fent vannak. Meg a State of War-ra is emlekeztet a leirasod de ott szerintem nem lehetett bazist epiteni.
Magyar sci-fi RTS-bol nekem csak a SWINE remlik (ezzel meg abszolut nem toltam) ha olyat keresel amiben nincs urcsata. De azt meg mindenki ismeri.
Dark Colony-nal is sokszor urhajobol pakolta ki az egysegeidet a gep de biztos hogy nem erre gondolsz. Hat kb. ennyit tudok segiteni (semmit )... -
Ilsyde
őstag
válasz SebajTobias #5025 üzenetére
Ignition nagyon szórakoztató felulnézetes arcade autóverseny, a mai napig egyik kedvenc játékom.
Felulnézetes akciójátékból a Get Medieval nagyon poén, aztán ott a 3D-s Expendable meg a nála újabb Shadowgrounds. Platform-akcióból Bionic Commando Rearmed meg Trine.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe
-
Ilsyde
őstag
Ja, kiment a fejembol hogy Mo.-rol van szo Meglatjuk mit lepnek ra.
Normalis esetben azzal kell felvenni a kapcsolatot akitol a hibas termeket vetted (nem kizarolag jatekokrol van szo) de termeszetesen atlepheted oket es mehetsz azonnal a gyartohoz (itt: a kiado, EA) mert sok esetben a disztributor is veluk fog keverni tehat csak kiiktatsz egy lepest.
Igy az a tipp hogy szolj az EA-nak nem rossz, csak a bolt atlepese hosszu tavon problemat okozhat (mas termekeknel) es biztos vagyok benne hogy ha telefonon hivod valamelyik kulfoldi EA kepviseletet akkor ott helyben elrendezik neked. Nem tudom van-e magyar ugyfelszolgalatuk, es ha van akkor mennyire tehetetlenek... Minel jelentektelenebb az orszag, annal valoszinubb hogy csak mutatoban van ott support -
Ilsyde
őstag
válasz betonfelhő #3907 üzenetére
Ne EA-zz, vidd/kuldd vissza a boltba. Penzt ugyan nem kapsz erte de vagy kicserelik ha hibas a kod, vagy elrendezik az EA-val. Mashogy nez am ki ha egy disztributor kopogtat.
-
Ilsyde
őstag
Np. Remelem nem azert irtad mert feladtad hanem tenyleg sikerult megcsinalni
@Miamiquake:
http://uk.gamespot.com/games.html?type=games&category=Real-Time+Strategy&platform=5&mode=all&sort=release&dlx_type=all&sortdir=asc&official=all&page=1
Oldal aljan kezdodnek a 2009-es stuffok, elore-hatra tudsz lapozni. Ha rakattintasz a jateknevekre akkor talalsz kepeket stb., egyebkent a listan is latszik hogy milyen jellegu a cucc (pl. tortenelmi vagy sci-fi) es hany pontot kapott (ez uttobbi persze nem sokat szamit).
Az FPS-ekre meg ugy keresel ra hogy fent a Find Now mellett az RTS helyett azt jelolod ki, aztan kozvetlenul alatta a Release Date-re kattintva tudod szortirozni a talalatokat. En ezt ajanlom, legalabb te magad el tudod donteni hogy mi erdekel es mi nem.[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Bocs, nem tudtam hogy nem tudsz angolul Atolvastam, itt a lenyeg:
- installald a VGA-dnak megfelelo drivert az amd.com oldalrol
- Catalystben az opciok nezetet tedd Advanced modba Basic helyett, maskulonben nem fogsz latni minden beallitast
- Catalyston belul van egy lenyilo menu Graphics neven
- ezen belul kattints a Desktop & Displays-re
- jelold ki a Displayt es kattints ra jobb gombbal, valaszd a Configure opciot
- feltunik harom ful, ezek kozul az egyik a scaling (arány) opcioha nem engedi hogy itt megvaltoztasd a beallitasokat:
- allitsd at a felbontast valami masra mint az ajanlott (1366x768 helyett kisebbre)
- menj vissza a Catalystbe, most mar at kell tudnod allitani a scalinget
- ha ez a beallitas teljes kepernyon van akkor tedd valami masra, fogadtasd el majd tedd vissza teljes kepernyore es megint fogadtasd el
- ha alapbol mason volt akkor csak siman tedd teljes kepernyore
- allitsd vissza a felbontast 1366x768-raSajnos a megnevezeseket nem tudtam leforditani mert nincs magyar Winem es lovesem sincs hogy vannak ezek forditva. Remelem rajossz hogy mi micsoda Ha elakadsz es nem tudod megcsinalni akkor szolj, szivesen segitek.
-
Ilsyde
őstag
Hmm hirtelen ezt talaltam, elvileg pnot a te problemadat oldja meg: http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/vistagaming/thread/2ff8212d-8656-4ced-9da1-21deed2c6c2a
De ha nem akkor szvsz add meg a pontos tipust es ugy is ra lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces képek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest