- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
#33253120 #22099 üzenetére
Ősztől nyárig a BOK zokni a befutó nálam. Farmerhez, zakóhoz fekete. Van vagy 50 pár. Nyáron fekete vagy beige titokzokni, attól függ, hogy kékben vagy terepgatyában indulok. Cipő kék, oliv vagy drapp / sivatagszín.
Egyszer, szanálás után bevágtam vagy 20 pár régi, szürkébbnek ítélt, tisztára mosott BOK-ot egy zacskóba. Ki akartam tenni a kuka mellé őket, de a szekrény alján maradt a csomag. Közben költöztem kétszer, a zacskó meg a többi B listás cuccommal együtt Apám raktárába került. Anyám egyszer hív, hogy pakol a Faternál és talált valami szép zoknikat, kell-e az nekem. Mondom nem kell, tegye ki a kuka mellé. Hát kimosta Apunak, mert ő még ilyen jó anyagú zoknit nem látott (pont 50 évet dolgozott a textiliparban), és soha nem is tudott venni az Öregnek, majd elmelózgat benne.
Apám fekete gatyákat hord. Egyszer mondja otthon, hogy kösz a zoknikat. Közben húzza cipőjét, ránézek a lábaira, tök feketék a zoknik. A gatyához meg a cipőhöz képest is. Egeszségedre Padre!
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Villanyszerelés
- Steam topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Egyedi ékszerdobozka
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged