- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus P5GCMX/1333 alaplap + egy Seagete 250GB SATA HDD
Hiba a következő, nemrég jelentkezett, eddig jó volt.
Mikor elindul a gép felismeri, kiírja, de a bios-ba nem tudok belépni csak az entering setup... látható, kb "megfagy" tőle a bios töltésénél.
Ha lehúzom rögtön betudok lépni. Cseréltem sata kábelt. Kipróbáltam minden sata portot de mindig ugyanaz ha rajta van. CMOS reset/elemcsere is volt. DE kipróbáltam egy másik Seagate 80gb SATA vinyóval és tökéletesen megy vele, oprendszer is installálható. Ha USB-n feldugom oprendszer alatt rögtön felismeri, hd sentinel szerint 100/100-as a 250-es. Mi lett vele miért hal le tőle a bios?Több ötletem nincs. Jah BIOS-t nem enged frissíteni mert az update utility szerint nem egyezik a lap biossal
minden p5gcmx fajtához való biossal próbáltam már
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Volna egy zsír új konfig: Asrock A55 Pro3 alaplap + AMD A4 3300 + CSX 4GB/1333 RAM, többi nem fontos. Lényeg hogy elindul de képet nem ad, venti maxon megy, minden levan húzva csak a pwr gomb bekötve. Ha kiveszem a memót akkor elkezd sípolni. 1. vagy 2. foglaltba van elindul, ha 3. vagy 4. foglalatba van akkor sípol. Létezik hogy a memóval inkompatibilis/szar? Sajna nincs itthon másik ddr3 memóm
Van valami alternatív megoldás az "elindításra"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- ASUS notebook topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- PR-Telecom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest