- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyesz
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, hátha valaki találkozott már hasonlóval. Asus A88XM-Plus alaplap...a HDMI kimeneten keresztül nem tudok hangot varázsolni. A win7 vezérlőpult hangbeállításainál olyan, mintha fel sem ismerné azt a kimenetet (legújabb drivert telepítettem), semmiféle beállítást nem lehet változtatni. Lejátszásnál úgy tűnik, hogy megy ki hang azon az eszközön keresztül (ugrál a zöld sáv), de gyakorlatilag mégsem. 7végén beraktam egy videókártyát, de ennek a HDMI kimenetén keresztül sem sikerült hangot varázsolni. Ugyanaz a jelenség mutatkozott. Többféle kábellel próbáltam, azt kizárnám, hogy kábelhiba...
Valakinek valami ötlete esetleg?
Köszi előre is, üdv
spanyesz -
spanyesz
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, hátha valaki találkozott már hasonlóval. Asus A88XM-Plus alaplap...a HDMI kimeneten keresztül nem tudok hangot varázsolni. A win7 vezérlőpult hangbeállításainál olyan, mintha fel sem ismerné azt a kimenetet (legújabb drivert telepítettem), semmiféle beállítást nem lehet változtatni. Lejátszásnál úgy tűnik, hogy megy ki hang azon az eszközön keresztül (ugrál a zöld sáv), de gyakorlatilag mégsem. 7végén beraktam egy videókártyát, de ennek a HDMI kimenetén keresztül sem sikerült hangot varázsolni. Ugyanaz a jelenség mutatkozott. Többféle kábellel próbáltam, azt kizárnám, hogy kábelhiba...
Valakinek valami ötlete esetleg?
Köszi előre is, üdv
spanyesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- GIGABYTE B550 AORUS MASTER Alaplap
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged