Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz petrelli86 #19834 üzenetére
találtam én is egyet, erre viszont már rá merték írni, hogy pentium4! [link] ebből lehet 1db-ot is rendelni, ki kéne próbálni..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz aszti93 #19676 üzenetére
szvsz ez teljesen kóser egy 80gb-os samu hdd-től..
kicsit visszaolvastam, a másik hdd egy 750-es, az ugye alap, hogy minél nagyobb egy hdd annál gyorsabb is, át kéne rakni a rendszert oda! de mégjobb lenne egy 64gb-os ssd..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz aszti93 #19661 üzenetére
mérj sebességet hdtach-al és tedd közzé itt, kéne még hogy milyen a rendszer, illetve hogy milyen alaplap, és nem utolsó sorban a hdd-k pontos típusai, satakábelek rendben vannak-e? tápkábelek közvetlenül a tápból kapják-e a kraftot, vagy toldón keresztül?
valami ilyenre is lehet számítani talán: [link]sTk89 - húzd le a házban a front usb-ket a lapról, + cmos clear..
-
helkis
veterán
válasz Geller72 #19645 üzenetére
mivel újabb és más magos a kártya, sokminden változik/hat.. de lehet akár hogy nem kompatibilis a lappal a kártya, az ilyen brand lapok elég válogatósak..
remélem tuning nincs a gépen, evidens, hogy mindent alapra kell rakni.. illetve a ramokat is visszaveheted amennyire csak tudod..
-
helkis
veterán
üdv!
vettem egy ilyen ramkittet: g.skill evo corsa 2400 CL10 2x4gb
gépbe rakva derült ki, hogy ez 1.4v-ot kér VTT-fesznek!
korábbi ramom 1.25v-ot kért, de azt is sokalltam..
mi a max VTT fesz - s1155-ös platformon, ill. Sandy és Ivy-nél?jelenleg 1.25v-on megy, de sokszor kilép programokból..
előre is köszi!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
-
helkis
veterán
üdv! all!
sajna beleszaladtam egy kis flash-problémába, az áldozat egy asus m2npv-mx lap.
0405-ös bios volt benne, ezért célszerűnek láttam beflashelni a legfrissebb beta-t a 1305-öst, ezt meg is tettem az alaplap q-flash programjával, a végén azt írta hogy 5s után újra fog indulni, ezt már nem tette meg, helyette lekapcsolt. azóta azt tudja a lap, hogy bekapcsolom és egy 50-es hexa kóddal áll, majd 3s után lekapcsol.. erre azt írja a debug kártya könyve, hogy "write all cmos values back to ram and clear" - de ezt nem tudja megcsinálni..
van tipetek mit lehetne tenni?
a flash IC kivehető, egy 49LF040B flash rom..-próbáltam másik lapban onthefly megoldással reflashelni, de amelyik awdflash ismeri a 4mbites chipet azt nem tudom override-olni, a réginél működik a /QI kapcsoló, de az nem ismeri a chip-et..
-uniflash-el is próbáltam, talán a másik lap miatt, de hibát dobott az ellenőrzésnél..
-a másik lap egy asrock nf6g-glan
előre is köszi!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz spista222 #3728 üzenetére
ebben is be lehet állítani hogy engedélyezve van-e az alaplapi vga, vagy nem, illetve hogy elsődleges legye-e vagy nem. de ha az alaplapi az elsődleges, akkor csak azon van kép, ha a dedikált akkor meg csak azon..
a pci-os kártya jó ötlet, holnap túrok valamit..
xp kezel egyszerre két vga-t egyébként? lehet itt van a gond?
-
helkis
veterán
válasz Kobold190 #3726 üzenetére
köszi, de ettől bonyolultabb a helyzet szerintem, amit írsz addig eljutottam én is. a kérdés inkább az, hogy fel lehet-e éleszteni az alaplapi vga-t, vagy nem, illetve érdemes-e, ennek akkor lehet szerepe, hogy ha megolaná a problémát, ami az, hogy a második monitoron elindított dos-os alkalmazás átveszi az első monitor felett is az uralmat, ha teljes képernyőre vált a csajszi..
-
helkis
veterán
üdv!
több problémám is van..
egy gép, két monitor, + dos-os számlázóporgram combót kéne úgy összehozni, hogy első monitoron menjen a rendszer (xpprosp3) a másik monitoron meg full-screenben egy számlázóprogram.
alaplap: msi g41m-p28-as, tehát van integrált vga-ja, de nem tudom működésre bírni úgy hogy a dedikált is menjen mellette (geforce 210GT).
eddig azt sikerült elérnem, hogy a dedikált kártyáról megy a két monitor, kiterjesztett módban, ultramon-nal sikerült megoldanom, hogy a dos-os program a második monitoron induljon el, de sajna nem fullscreenben (amit ezt beállítom a számlázóprogram az első monitoron jelenik meg a másik elsötétedik), csak ablakban, így ezt le kellett butítanom 640x480-ra, hogy lásson belőle valamint a nőci..
tippek, trükkök jöhetnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest